Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Guy Stephan onthult achter de schermen de problematiek van Benzema tijdens het WK

Guy Stephan onthult achter de schermen de problematiek van Benzema tijdens het WK

In een logboek bijgehouden door Guy Stephan, de assistent van Didier Deschamps van het Franse nationale team, dat zaterdag werd gepubliceerd door Le Parisien, komen we meer te weten over de zaak van Benzema en hoe zijn vertrek uit Doha werd beheerd na zijn blessure.

Achter de schermen is een onafgemaakt verhaal. Hoewel er nog steeds vragen rijzen over de “Benzema-affaire” en over de manier waarop de blessure van de Real Madrid-speler is behandeld binnen het Franse nationale team, hebben we enkele elementen naar voren gebracht door het record van Guy Stephan, Didier Deschamps’ assistent van het Franse team. , die hij publiceerde. Parijse Zaterdag.

Een onderwerp dat nog steeds taboe is voor Deschamps en Benzema

De speler is tot dusverre terughoudend gebleven over deze aflevering, ook al hebben enkele mysterieuze berichten op sociale netwerken de nieuwsgierigheid van sommige netizens gewekt. Ook Didier Deschamps wilde geen antwoord geven op een vraag over Benzema op een persconferentie.

Aan de andere kant nam Blues-assistent-coach Jay Stephan het woord om zijn versie van de feiten te geven. Hij bevestigde de versie dat Benzema niet aan het toernooi kon deelnemen, evenals het feit dat de beslissing om af te treden van de technische staf kwam.

Een grote klap voor het Franse team.

“Helaas zal Karim Benzema geblesseerd zijn. De assistent van de Blues schrijft in zijn logboek. De tests die hij ’s avonds doet, bevestigen dat hij een dijbeenblessure heeft. Hij zal de volgende ochtend heel vroeg van ons vertrekken naar Madrid. We voelen ons sorry voor hem, want dit WK was een doelpunt.”

READ  toekomstige toer. Erneskold pakt de gele trui. sport-

“Het is een grote klap voor het Franse nationale team, gezien zijn uitstraling en talent, maar we hebben geen keus. We moeten positief blijven en niet ten onder gaan, terwijl de terugtrekkingen van uitvoerende spelers zich opstapelen”, schreef Guy Stéphane, die sprak de taalelementen van Didier Deschamps aan, die altijd duidelijk maakte dat hij geen geblesseerde speler in hun groep wilde hebben, omdat dit de WK-voorbereidingen zou kunnen verstoren.