Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Guardiola vernietigt Roy Keane na zijn botsing met Haaland

Guardiola vernietigt Roy Keane na zijn botsing met Haaland

Drie wedstrijden lang stil en al bijna een maand wordt Erling Haaland bekritiseerd. Norwegian is grotendeels ontworpen door Roy Keane, een adviseur Luchtsporten. “Zijn algehele spelniveau is erg laag, en niet alleen vandaag. Ik denk dat zijn algemene aanvallen, kopbal en afwerking de beste ter wereld zijn. Maar zijn algehele spel voor zo'n speler is erg slecht. Hij is bijna een vierde-speler. niveau speler.Dat zei de Manchester United-legende na hun wedstrijd tegen Arsenal dit weekend. Woorden die Pep Guardiola niet begrijpt.

De rest volgt na deze aankondiging

“Ik ben het niet met hem eens. Absoluut niet. Het is alsof ik zeg dat hij dat wel is.” [Keane] Manager van de tweede of derde divisie. Hij is de beste spits ter wereld en hij heeft ons geholpen te winnen wat we vorig seizoen wonnen. De reden dat hij niet veel kansen creëert, is niet vanwege Erling. We misten aanwezigheid in het laatste derde deel, misschien vanwege de kwaliteit en verschillende vaardigheden die we hebben, maar Erling is uitzonderlijk.De Spaanse coach antwoordde gisteren in een persconferentie. Pep Guardiola en Manchester City hebben de komende deadlinedagen de indrukwekkende Erling Haaland nodig. Vanavond verwelkomen de Citizens Aston Villa voordat ze dit weekend naar Palace reizen, en vooral volgende week naar Madrid, om de kwartfinale van de Champions League te spelen.

kroeg. de
updaten

READ  BW Open - David Goffin voelt zich beter: "De energie is goed en ik wil het maximale geven"