Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ze kunnen me tegenhouden als ze dat willen”, zei Knockaert, walgend van de scheidsrechter na de nederlaag tegen FFA

“Ze kunnen me tegenhouden als ze dat willen”, zei Knockaert, walgend van de scheidsrechter na de nederlaag tegen FFA

Als Lyon dinsdagavond duidelijk van Valenciennes (3-0) won in de halve finale van de Franse beker, werd de wedstrijd gekenmerkt door verschillende controversiële scheidsrechterlijke beslissingen die in een 0-0 gelijkspel eindigden. Genoeg om VAFC-aanvaller Anthony Knockaert na de wedstrijd boos te maken.

Rode ogen. Het klinkt als teleurstelling, frustratie en een klein beetje woede. Terwijl Lyon dinsdagavond Valenciennes (3-0) versloeg in de halve finale van de Franse beker, werd de wedstrijd gekenmerkt door verschillende controversiële scheidsrechterlijke beslissingen die eindigden in een 0-0 gelijkspel. Vermeldenswaard is dat er een doelpunt werd afgekeurd voor Doucoure en Valenciennes (38) vanwege een fout van Knockaert eerder in de wedstrijd, waarna deze strafschop aan het begin van de tweede helft werd toegekend aan Lacazette en Lyon (48), de score openen.

Ook na de ontmoeting verscheen er een boze Anthony Knockaert in de microfoon van beIN Sports. Hij zei aanvankelijk: “Het is moeilijk om de woorden te vinden. We hadden een eerste helft die in verhouding stond tot alles behalve de onderkant van de Franse competitie. Ik ben trots op de spelers en iedereen. Het was zwaar. Ik dacht dat we dat zouden doen.” doe het.” .

>>> Herbeleef OL-Valenciennes

“Ze moeten zichzelf vragen stellen op scheidsrechtersniveau.”

Voordat ik verder ga met de beslissingen van Stephanie Frappart: “De strafschop, ik heb de foto's niet gezien, maar hij lijkt me heel licht. Ik doe hetzelfde een minuut geleden, ik gooi mezelf naar de verdediger en hij fluit niet.” , Nee.” “Daar in onze regio floot ik. Is het omdat het een grote club is? Ik weet het niet. Ik weeg mijn woorden. Ze kunnen me tegenhouden als ze willen, het kan me niet schelen, want het is moeilijk. Het is moeilijk.” te accepteren als je voor het laatst in de Franse competitie staat en je een wedstrijdscenario als dit ziet.” Concluderend: “Ze moeten zichzelf vragen stellen, denk ik, op arbitrageniveau.”

READ  Grote ramp in OM?

Op een persconferentie een paar minuten later was zijn coach Ahmed Al-Kantari minder hard, maar hij bracht zijn boodschap ook over. ‘Je kent mijn mening,’ knipperde de technicus. “We scoorden een doelpunt (dat werd afgekeurd), er is geen fout. Zij scoorden een doelpunt uit een strafschop, terwijl Lacazette degene is die mijn verdediger binnendringt… Ik wil de scheidsrechter niet verslaan, iedereen zal zijn verantwoordelijkheden dragen.” .” “Maar als we de eerste helft zien die we hebben gespeeld, zeggen we tegen onszelf dat het feit van de wedstrijd veel doorweegt in de balans. Maar ik wil niet dat de woede de overhand krijgt. Ik wil wat trots behouden.” .”

Belangrijkste artikelen