Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote verstoring bij de organisatie van het toernooi sinds 2026?

Grote verstoring bij de organisatie van het toernooi sinds 2026?

De vijftiende wereld ging van start Vertrek op de vijftiende etappe van het type

Volgens informatie van de Daily Mail zou de organisatie van de Six Nations vanaf 2026 grote gevolgen kunnen hebben. Sterker nog, de organisatoren van de wedstrijd willen een vrije week van de kalender schrappen, waardoor de Seven wordt uitgebreid tot een toernooi van zes weken met een eenmalige rustweek. en twee sessies, wedstrijd voor drie weken.

Dit idee ontstond tijdens gesprekken tussen federaties en clubs over het creëren van een nieuwe wereldwijde competitie, ook daar vanaf 2026, wat om de twee jaar zou gebeuren. De Six Nations worden niet beïnvloed door de oprichting van deze nieuwe competitie. Op dit moment zijn de spelers en hun vertegenwoordigers nog niet geraadpleegd over deze inkorting van de Six Nations, maar we kunnen er zeker van zijn dat we veel tegenstand zullen krijgen van hen, maar ook van het selectieteam. Het lijdt geen twijfel dat de vermoeidheid van de speler en het verhoogde risico op blessures dat gepaard gaat met deze vermoeidheid, zal toenemen.

Samenvatten

Als onderdeel van de uitwisselingen tussen federaties en clubs over de nieuwe wereldwijde competitie die vanaf 2026 om de twee jaar het licht zou kunnen zien, ontstond een idee over een grote verandering in de organisatie van de zes landen. Dit zal niet iedereen bevallen…

READ  Galtiers grote ontdekking