Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Griezmann maakt bekend dat Paris Saint-Germain een ‘krijger’ heeft getekend

Griezmann maakt bekend dat Paris Saint-Germain een ‘krijger’ heeft getekend

Voetbal – Mercato – Paris Saint-Germain

Griezmann maakt bekend dat Paris Saint-Germain een ‘krijger’ heeft getekend

Geplaatst op 7 september 2023 om 00:30

Paris Saint-Germain heeft zich deze zomer verzekerd van de diensten van verschillende spelers van het Franse nationale team, in het bijzonder Lucas Hernandez. Na een zware knieblessure opgelopen tijdens het afgelopen WK keert de 27-jarige verdediger tijdens de interlandperiode terug in de selectie. Antoine Griezmann was aanwezig op de persconferentie en was sarcastisch tegenover de nieuwe Parijzenaar.

toen we verwachtten het te zien Kylian MbappéTenslotte was het Antoine Griezmann die zichzelf woensdag voorstelde op een persconferentie, voorafgaand aan de ontmoeting tussen de twee teamsFranse ploeg en deIerland Donderdag in Princespark. ” Voor persconferenties sta ik klaar als de coach mij nodig heeft, wat er ook gebeurt legde de plaatsvervangend commandant uit Blues.

Keer terug naar het Franse nationale team Lucas Hernandez

Mijn rol als vice-captain verandert mij niet, zowel op als buiten het veld. Ik ben heel extravert, ik hou van lachen, om iedereen gelukkig te maken. Op het veld probeer ik tactisch twee of drie dingen te beslissen Hij voegde eraan toe dat tijdens deze persconferentie Antoine Griezmann Er werd hem privé gevraagd naar zijn vriend en voormalig teamgenootAtletico Madrid, Lucas Hernández. Deze laatste keert voor het eerst terug Franse ploeg Sinds hij tijdens het WK van 2022 een ernstige knieblessure opliep.

“Hij is een krijger, een soldaat die nooit opgeeft en alles wil winnen.”

Ondertussen is de 27-jarige verdediger sinds zijn vertrek van club gewisseld Bayern München meedoen Paris Saint GermainHet zal voor vijf jaar worden vastgelegd, tot juni 2028. En uiteraard: Antoine Griezmann Erg blij om het te vinden Lucas Hernández in Franse ploeg :” Hij heeft altijd bananen, is nooit verdrietig, is een geweldige teamgenoot en wordt nooit boos. Hij is een krijger, een soldaat die nooit opgeeft en alles wil winnen. Voor mij is het een bron van trots om met hem te kunnen spelen en momenten met hem te kunnen delen, zowel op het veld als daarbuiten. verklaarde hij.

READ  Beide teams strijden om zich in overwerk te kwalificeren voor het WK