Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grand Prix Chantal Piya: Vijf uit Ivoorkust in Kameroen

De Ivoriaanse wielerploeg brengt van 3-9 oktober vijf renners naar de 22e editie van de Chantal Pia Cycling Tour in Kameroen. Isiaka Cisse, Karamoko Bamba, Abou Sanogo, Slimane Traore en Emmanuel Andy Kouadio nemen de uitdagende taak op zich om Ivoorkust te vertegenwoordigen. De vijf olifanten zijn al sinds donderdag 29 september op Kameroense bodem.

Slimane Traore, de recente winnaar van de Côte d’Ivoire International Tour, zal tijdens deze wedstrijd zeker zijn van een team dat hoopt een goed gezicht te laten zien.

Naast Ivoorkust en Kameroen, het gastland, werd tijdens deze nieuwe bijeenkomst ook de deelname van Burkina Faso, Frankrijk, Algerije, Mali, Nederland en Slowakije geregistreerd. Deze nieuwe versie wordt in vijf etappes gereden, over een trajectlengte van 601,5 km.

Hassan Yebwat, de bondscoach, heeft grote ambities voor zijn groep. Hij gelooft sterk in zijn bruidsschat. “Ons doel is om ten minste één renner op het podium te hebben. We zullen een leider voorbereiden om ons in staat te stellen dit doel te bereiken. We hebben ons goed voorbereid op deze wedstrijd. De Tour de Côte d’Ivoire was vooral een goede test van mijn We gaan naar Kameroen om onze huidige schoonheid te bevestigen. ‘, afgevuurd op de media Supersport

De Chantal Pia Grand Prix is ​​geregistreerd op de internationale kalender van de UCI Africa Tour in klasse 2.2 van de Union Cycliste Internationale.

sjamad yah

READ  Ronde van de Alpen - Thibaut Pinot, huilend: "Het zou me goed hebben gedaan ..."