Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote ramp in OM?

Grote ramp in OM?

Eindelijk, in februari, zal het Hof van Arbitrage voor de Sport uitspraak doen in de zaak van Pape Gueye, die kan voorkomen dat OM binnen twee transfervensters in dienst treedt.

ik’OM Hij zou eindelijk leren, een jaar nadat hij door de Geschillenbeslechtingskamer van de FIFA was uitgesloten van aanwerving, om paus Guy gratis in dienst te nemen. In april 2020, een paar maanden nadat zijn contract bij Le Havre afliep, tekende de middenvelder bij Watford, maar zijn zaakwaarnemer stuurde vervolgens een opzeggingsbrief wegens schending van het vooraf ondertekende contract.

zoals getoond het team Donderdag heeft het CAS (Hof van Arbitrage voor de Sport) de hoorzitting in de zaak Pape Gueye gepland op 15-16 februari. Het OM ging in januari in beroep bij het CAS en de zaak zou dit najaar worden behandeld, zodat Pablo Longoria in de zomer kon solliciteren zoals hij had gewild.

Marseille maakte van de gelegenheid gebruik om de Colombiaanse spits Luis Suarez in Granada te rekruteren voor 10 miljoen euro. Maar Suarez was blijkbaar voor 50% eigendom van Watford, en sommigen concludeerden dat OM een deal had gesloten met de Engelse club om uit het conflict over Pape Gueye te komen. Dit belet het Hof van Arbitrage voor de Sport niet om de beslissing van de FIFA te onderzoeken…

Gueye mag naar Qatar

Als het Hof van Arbitrage voor de Sport (CAS) de FIFA-sanctie in februari 2023 bevestigt, bevindt het OM zich in een catastrofale situatie, waarbij rekrutering niet mogelijk is tijdens de volgende zomerse transferperiode, en dan in januari 2024. Het zal verschrikkelijk zijn voor de club van Frank McCourt , die nog steeds op zijn speler wordt afgevuurd. Handelsbeleid, waarbij een Amerikaanse eigenaar specifiek sterke cashflows eist.

READ  Jaar van de Sport 2022: Olympische Spelen in Peking: Zwitserse kunstschaatsers zonder tegenstanders

Gaye, die aanvankelijk voor 4 maanden was geschorst, heeft van zijn kant de mogelijkheid om vanaf 20 november het WK met Senegal in Qatar te spelen. De Teranga Lions nemen het op tegen Nederland, Qatar en Ecuador. De 23-jarige speelde in Senegal’s eerste wedstrijd tegen Bolivia (2-0-zege) voordat hij dinsdag op de bank bleef tegen Iran (1-1).