Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Girondins4Op elk moment van de publicatie had ik weinig contact met het management.”

Girondins4Op elk moment van de publicatie had ik weinig contact met het management.”

(Foto door Anthony Dipon/Ikon Sport) – Foto door Ikon Sport

Op de persconferentie na de wedstrijd zei de Bordeaux-coach: Albert RieraHij legde uit dat hij iets had gehoord van zijn baas, Gerard Lopez, sinds zijn laatste media-optreden op een persconferentie.

“Na de persconferentie had ik weinig communicatie met het management (glimlach).” We zijn op vakantie, maar we moeten vooruit omdat andere teams zich zullen verbeteren. We hebben contact met Admar en de president om de komende dagen een bijeenkomst te houden. We moeten eenvoudig en eerlijk met elkaar praten, en we zitten in hetzelfde schuitje. Ik ben 12-14 uur in Chateau, in Helan, ik zie dingen, we moeten nog dingen organiseren, niet alleen het professionele team. Als hij naar mij luistert, denk ik dat ik in een paar clubs ben geweest en weet hoe dingen werken. We zijn allemaal samen, het is een familie en alles moet tegelijkertijd worden beheerd. Deze club verdient het op alle posities, het is goed georganiseerd […] Hoe dan ook, in de ideeën, in de opbouw van het spel, met en zonder bal, zien we dingen, we hebben vanavond dingen gezien, nietwaar? “.

Maar verzekerde de president hem dat hij volgend seizoen de coach zou zijn?

“Als het management mij bevestigt?” Ik heb een contract voor één jaar, maar zij kunnen anders beslissen. Het is ook voetbal. Maar op dit moment heb ik geen beslissing.”

Kopiëren Girondins4Ever

(Foto door Anthony Dibbon/Ikon Sport) – Foto door Ikon Sport

READ  De club heeft een duidelijk besluit genomen over de toekomst van Frenkie de Jong