Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gilmore positief voor Covid en pakket voor Kroatië en Schotland

Waardig op een persconferentie een paar minuten later

Lukas Denny stelde zich zaterdag op tegen Hongarije (1-1) op een persconferentie maandag vanaf 12:15 uur.

Er is geen informatie over Robertson en McGinn

In tegenstelling tot wat we u eerder hebben aangegeven, heeft het Schotse team nog niet gecommuniceerd over de gevallen van Andy Robertson en John McGinn, die daarom de wedstrijd van morgen tegen Kroatië niet hebben overwogen. Bobby Gilmore, is goed.

Schotland: Gilmore positief voor Covid-19 en pakket tegen Kroatië

Grote hoop voor het Schotse voetbal en zijn drager in de eerste twee wedstrijden van het EK, Billy Gilmore zal dinsdag de wedstrijd tegen Kroatië missen nadat hij maandag positief testte op coronavirus. Dit is een enorme klap voor zijn team, dat Vatini moet verslaan om zich voor de achtste plaats te kwalificeren.

De autoriteit zei in een verklaring: “De Schotse voetbalbond kan bevestigen dat een lid van het Schotse nationale team, Billy Gilmore, gedurende een periode van 10 dagen positief is getest op COVID-19.”

Frankrijk team: Dembélé verliest de rest van de euro

Ousmane Dembele (24) werd tegen het einde van het EK teruggetrokken, volgens informatie van RMC Sport. Maandag vertrekt de rally. In plaats van ongedeerd te blijven in de afgelopen weken, scoorde het Franse nationale team net hun eerste echte klap op het EK. De buitenspeler liep zaterdag tijdens het 1-1-gelijkspel tussen de Blues en Hongarije een rechterknieblessure op en komt de rest van de competitie niet meer in actie. Het zal niet worden vervangen.

READ  Waarom verminderen sommige landen hun maatregelen?

De Barcelona-vleugelspeler, die aan een goed seizoen bezig was bij de Catalaanse club, werd in maart opgeroepen door Didier Deschamps na tweeënhalf jaar afwezigheid uit de selectie. En hij keerde aan het einde van de wedstrijd terug door Duitsland afgelopen dinsdag (1-0) te verslaan, daarna in de 57e minuut van het spelen tegen Hongarije. Om eindelijk terug te keren naar de bank op 87 na het nemen van een klap. (MBO)

Frankrijk: De euro is voorbij voor Dembélé?

Euro Ousmane Dembele is zaterdag mogelijk geëindigd in Boedapest. De vleugelspeler werd een half uur na het ingaan van de wedstrijd tussen Frankrijk en Hongarije (1-1) vervangen door een hamstringblessure. En hij heeft woensdagavond om 21:00 uur zelfs de wedstrijd tegen Portugal verloren, zoals we u zondagavond hebben aangekondigd.

volgens het teamZijn afwezigheid kan langer zijn en meer dan drie weken duren. Dit zou zijn groep scoren voor de rest van de competitie, die op 11 juli eindigt.

Scenario’s die Frankrijk vanaf maandag kwalificeren

Frankrijk (4 punten) kan hun ticket voor de Ronde van 16 op maandag valideren en ervoor zorgen dat ze in de top vier derde zitten. In Poule B eindigde het team als derde met drie punten, “genoeg” voor België om Finland te verslaan. Als de Rode Duivels gelijkspelen of verliezen van de Finnen, zal Rusland Denemarken op de derde plaats moeten verslaan om zeker drie punten te behalen. In groep C is het veel eenvoudiger: elk resultaat anders dan een gelijkspel tussen Oekraïne en Oostenrijk is voldoende. Als in beide groepen (B en C) aan de voorwaarden wordt voldaan, zal Frankrijk zich officieel kwalificeren voor Groep Acht.

READ  Tokyo 2020 - Softbal, voetbal, roeien en boogschieten: de pre-Olympische Spelen openingsceremonie

Goedemorgen allemaal!

Welkom om in EUR te wonen! Vier teams hebben hun tickets voor de Ronde van 16 al gevalideerd: Italië, Wales, België en Nederland. Groep B en C doen maandag uitspraak. In Groep B zullen Finland (in tegenstelling tot België), Rusland en Denemarken (die strijden) strijden om de andere kwalificatieplekken. In Groep C, achter Nederland, dat al de eerste plaats heeft veiliggesteld, zullen Oekraïne en Oostenrijk zich verzetten tegen de tweede plaats.