Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Euro 2020 – Wijnaldum meedogenloos voor Macedonië!

De groepsfase zal slechts een formaliteit zijn. De winnaar van de eerste twee wedstrijden (3-2 tegen Oekraïne en 2-0 tegen Oostenrijk), Nederland, dat al bevestigd was bovenaan Groep C te staan, gaf een signaal aan de andere landen met deze overwinning op het bedreigde Noord-Macedonië. Nederland behaalde net als Italië de eerste plaats met negen punten.

Noord-Macedonië begon echter goed. Hij wil graag de punten pakken in dit EK en de groepsleiders alarmeren, hij gelooft dat de Balkan-formatie de score zal openen. Trikowski, die solo voor doel rende, bedroog Stekelenburg met een laag schot. Maar de Macedonische vleugelaanvaller rapporteerde buitenspel (10).

Oranje’s eerste waarschuwing voordat Trajkovski de positie vond. Bij de ingang van het gebied vuurde de aanvallende middenvelder uit Mallorca een zwaar schot af dat de Nederlandse doelman in een rechte positie trof (23). Maar ondanks zo’n spannend begin van de wedstrijd verdronken de Macedoniërs.

Wijnaldum beslissend

In een snelle tegenaanval van Malin speelde Depay zijn teamgenoot na, om vervolgens perfect af te werken met zijn linkervoet (1-0, 24). Heel goed in deze eerste periode wordt de ex-aanvoerder van OL logisch beloond.

En als een voormalige spits in de eerste periode in de Ligue 1 scoorde, dan lag in het tweede seizoen een nieuwe speler in het Franse kampioenschap voor hem. Bij aankomst in Paris Saint-Germain presenteerde Wijnaldum zich met een indrukwekkend duo. Eerst door een perfecte voorzet van Debye (2-0, 50 minuten), Daarna hervatte hij het schot van Depay, in alle geldige schoten op maandag (3-0, 58).

Heel gevaarlijk, Oranje wint logischerwijs en neemt het in de ronde van 16 op tegen de derde in groep D, E of F, Frankrijk. Macedonië van zijn kant maakt de Rode Lantaarn af voor zijn C-groep.

READ  Dutch Grand Prix: schema's en volledig tv-programma