Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Gekwalificeerde, de Wachtende, de Bekende Tachtig… Alles wat je altijd al wilde weten over de laatste etappe

Het einde van de groepsfase nadert en de eerste kwalificaties voor het EK 2021 worden bekend gemaakt voor de ronde van 16, die op zaterdag 26 juni begint. Franceinfo: De sport is terug voor jou met alles wat je moet weten over de rest van de competitie.

Ze kwalificeren voor de achtste

In aanmerking komend: Italië, Wales, België, Denemarken, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Engeland, Zweden.

Tot nu toe hebben slechts drie groepen al hun wedstrijden gespeeld. We weten dus dat de Six zich kwalificeerden voor de achtste plaats omdat ze als eerste of tweede eindigden in hun groep.

Italië eindigde als eerste in Groep A voor Wales met drie overwinningen, net als België en Nederland in hun groep, gevolgd door Denemarken en Oostenrijk op de tweede plaats. Met 4 punten op de klok hebben Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Engeland en Zweden zich al gekwalificeerd.

Ze staan ​​op de stembus

Nog in de race maar nog niet gekwalificeerd: Oekraïne, Finland, Slowakije, Kroatië, Schotland, Spanje, Polen, Duitsland, Portugal, Hongarije.

Veel teams wachten nog om zich te kwalificeren. Of om hun concurrentie daar te zien stoppen. Finland en Oekraïne (3e met 3 punten) kunnen zich nog kwalificeren maar komen door het negatieve doelsaldo niet in een positieve concessie.

In Groep D staan ​​Kroatië en Schotland tegenover elkaar in de finale, en een overwinning voor een van hen zal de kostbare sesam voor Groep H opleveren wanneer een gelijkspel hen uitschakelt. Groep E is ingewikkelder omdat er drie zijn die zich niet hebben gekwalificeerd. Spanje, Slowakije en Polen kunnen de eerste plaats innemen … evenals de laatste. Tot slot, in Groep F, als Frankrijk zich kwalificeert, zijn Duitsland, Portugal en zelfs Hongarije nog in de race voor de achtste plaats.

READ  Barcelona ontvangt mooie cheque van FIFA voor Dembélé

De achtste is al bekend

Zaterdag 26 juni

Italië versus Oostenrijk
Wales vs Denemarken