Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hazard bevestigt zijn opkomst aan de macht, de belofte die hij aan Real Madrid heeft gedaan!

Onze WK-aftrap UNFP Cup: Spelers van de Maand

Aanwezig op Euro 2020 om België naar de top te leiden, kon Eden Hazard een paar minuten spelen tijdens de twee Rode Duivels-meetings. Maandagavond tegen Finland zou de Real Madrid-spits eindelijk beginnen, zoals hij bevestigde het team.

En toen hem werd gevraagd of de ex-Chelsea 90 minuten zou spelen tegen Finland, antwoordde de belangrijkste: “Misschien geen 90. We zullen zien hoe de wedstrijd morgen verloopt en hoe ik me voel. Ik zal proberen zoveel mogelijk tijd te besparen op het hoogste niveau. We zullen zien of het 50 of 60 minuten is. Ik niet denk dat ik er voor de volle 100% bij ben. Ik denk dat ik klaar ben om te starten. Dat stond in de plannen. “Ik moest terug naar 100% voor de knock-out wedstrijden. Het vertrouwen komt langzaam terug. Het vertrouwen van de benen wel.

Het elfde wereldwijde nummer 341. is hier beschikbaar available

Hazard belooft aanvoerder te worden in Madrid

Begin diavoorstelling
La Liga: Topscorers voor het seizoen 2020-2021
+11

Eden HazardAfbeelding tegoed – sportpictogram

Daarnaast bracht Eden Hazard het onderwerp Real Madrid ter sprake. Gefrustreerd door blessures dit seizoen, bevestigde de Belgische international de verwachtingen bij het Witte Huis niet, wat frustratie veroorzaakte. gevraagd door het team Over het feit dat hij met België meer bevrijdt dan met Real Madrid, verklaarde speler nr. 7 van Merengue: “De druk in Real Madrid is enorm. Net als in België. Ik probeer het opzij te zetten en zoveel mogelijk te geven. Ik heb niet eerder gedaan en zal het in de toekomst ook niet doen.” Alvorens een belofte op te geven: “Ik probeer een leider te zijn op het veld. Je bent een leider, je wordt een leider als je goede wedstrijden speelt. Zoals vaak het geval is in het nationale team. Het is aan mij om dat ook bij Real te doen. En Dat zal ik worden bij Real Madrid.” Woorden die moeten resoneren met de pers in Madrid.