Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gabe Williams zal waarschijnlijk EuroBasket verlaten

Gabe Williams zal waarschijnlijk EuroBasket verlaten

Frankrijk Nationaal Team – Terwijl het Franse team zich voorbereidt om tegen EuroBasket in Slovenië te spelen zonder een van hun belangrijkste spelers, Marin Johannes, zouden de Blues ook zonder Gabe Williams kunnen spelen.

Naast de afwezigheid van de mariniers Yohannes, kon het Franse team ook zonder de diensten van Gabe Williams Voor de aankondiging van EuroBasket 2023 het team. De vleugelspeler moet nog herstellen van zijn hersenschudding, waardoor hij niet kon deelnemen aan Games 2 en 3 van de LFB Play-off Finals. Het sportdagblad onthulde dat de internationale driekleur dinsdag de medische keuring had doorstaan. Het verdict is definitief: Gabe Williams hoeft de komende drie weken niet te basketballen. Hersteltijd die hem zou dwingen het komende EuroBasket Championship met Blue, dat van 15 tot 25 juni in Slovenië plaatsvindt, te missen.

Als Tony Parker en Nicholas Batum opstaan ​​om de Marines Iohannis te verdedigen, zal de afwezigheid van Gabe Williams een nieuwe klap zijn voor de Blues enkele weken voordat het FIBA ​​European Championship van start gaat. Gabby Williams was Les Bleues Speler van het Jaar op het WK 2022.

door

23 mei 2023 om 10:55 uur

Wie heeft dit blad geschreven?

Dimitri Voitorin

Biscuit

Zeg vaarwel tegen reclame en moedig het werk aan met de dagelijkse berichtgeving over het Franse basketbal!

READ  Caroline Garcia bevestigt zeer goed seizoen door zich te plaatsen voor halve finale WTA