Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frisse start bij Anderlecht?  Jan Kindermans, directeur van de academie, heeft interesse in een Belgische en Nederlandse club

Frisse start bij Anderlecht? Jan Kindermans, directeur van de academie, heeft interesse in een Belgische en Nederlandse club

Enkele weken geleden hebben wij u geïnformeerd over een mogelijk vertrek Jan Kindermans Bij SportingAnderlecht. Hij arriveerde in 2006, directeur van de RSCA Academy, en leidde de spelers naar de top Joeri TelemansEn Leander DendonckerEn Dennis Helder of Romelu Lukaku. De verdiensten van de 58-jarige zijn indrukwekkend, maar niet iedereen lijkt die mening te delen binnen de Brusselse club. Of we doen er in ieder geval niet alles aan om het te behouden.

Het ziet er naar uit dat Jan Kindermans, onder contract tot juni 2024 bij Sporting, traag zal zijn om een ​​akkoord (financieel?) te vinden met het huidige management om het avontuur voort te zetten. Jesper FriedbergDe topman van Sporten van Anderlecht zal proberen het hoofd jeugdcoaching te behouden, maar andere clubs profiteren van deze ietwat dubbelzinnige periode om de doorbraak te bespoedigen.

Zo leren we in DH Dat Antwerp, de huidige leider van het BK, contact heeft gelegd en een telefonisch interview heeft weten te bemachtigen met de belangrijkste geïnteresseerde. Weer een grote arm in de dans sinds Ajax Amsterdam in Nederland een paar weken geleden in de info kwam.

Het verlies van Jan Kindermans zou slecht nieuws zijn voor Mauvs, vooral omdat FC Brussels al geruime tijd streeft naar herstel van stabiliteit en sereniteit in Nerbid en Lotto Park. Het wordt ook weer een ‘recente’ start bij Anderlecht: door ZetterbergEn Frankie VercauterenEn Frank ArnesenEn Vincent KompanyEn Karel van EetveltEn Jonas DeRockenz.