Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Franse nationale ploeg, advertentie Giroud de Grote

Franse nationale ploeg, advertentie Giroud de Grote

Vastbesloten om het avontuur met het Franse nationale team voort te zetten, heeft Olivier Giroud ondanks zijn 36 jaar van Euro 2024 zijn doel gemaakt.

Als verschillende leidinggevenden van het Franse nationale team na het WK in Qatar besluiten de verantwoordelijkheid over te dragen, waaronder zijn grote vrienden Hugo Lloris en Raphael Varane, is Olivier Giroud vastbesloten om zijn mooie geschiedenis bij de Blues voort te zetten. De spits van AC Milan bevestigde zondag in de focusmicrofoon van zondag op RTL.

“Deze blauwe trui is erg belangrijk voor mij. Ik ben erg trots op wat ik heb bereikt met Frankrijk, Hij stond bekend als de topscorer in de geschiedenis van de Blues. Nu is het nog niet voorbij: ik heb nog steeds de drive en vastberadenheid om mijn steentje bij te dragen en te proberen een soort grote broer te zijn voor deze hele generatie en de nieuwe generatie die gaat komen. »

Euro 2024 zit in mijn achterhoofd

Want als Karim Benzema stop zei, lieten Randall Kolo Mwani of Marcus Thuram tijdens het WK in Qatar zien dat de volgende generatie er klaar voor is. In de laatste wedstrijd tegen Argentinië moest Savoyaards, die totaal hulpeloos was, voor rust zijn plaats opgeven, de nieuwkomers veranderden het gezicht van de ontmoeting. “Ik ben er nog steeds, ter beschikking van de coach om te proberen de Fransen trots te maken en het grootste geluk te hebben”, zei hij. Hij voegde eraan toe dat Didier Deschamps op 16 maart zijn lijst bekend zou maken voor de eerste wedstrijden van de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2024, tegen Nederland op 24 maart en tegen Ierland op 27 maart.

READ  TV-kanalen en livestreaming, waar u de Champions League kunt bekijken... | Champions League

Maar Olivier Giroud kijkt verder dan dat. “Euro 2024 zit in mijn achterhoofd. We zullen in goede vorm moeten blijven en vooral competitief moeten zijn om opgeroepen te worden. Ik heb natuurlijk de ambitie om zo ver te gaan als ik doorga met de Frankrijk nationale ploeg.Hij was al de vierde speler met de meeste limieten in de geschiedenis, met 120 caps, vervolgde hij.