Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Franse competitie: Der Zakarian-ploeg, Galtaire-grap, Boyle voorkomt … Messi-coaches ontvangen – voetbal

Het is niet verwonderlijk dat de aanstaande komst van Lionel Messi bij Paris Saint-Germain de Ligue 1-coaches niet onverschillig laat. Iedereen voelt zich aangetrokken tot het idee om de Argentijnse spits op de Franse grasvelden te zien. Anderen vragen zich al af hoe ze het kunnen neutraliseren.

Lionel Messi laat de coach van de Ligue 1 niet onverschillig.

Tenzij de situatie verandert, zal Lionel Messi zich de komende dagen bij PSG voegen. Een echt evenement in Ile-de-France en de Ligue 1 staat op het punt te verwelkomen De beste speler in de geschiedenis , zegt Leonis Peter Boss.

Oscar Garcia verdrietig om Barra

En de Nederlander is niet de enige coach in ons toernooi die wegdrijft. Behalve Romis Oscar Garcia, fan van FC Barcelona, ​​dus droevig Om de Argentijn Catalonië te zien verlaten, werden alle ondervraagde coaches in brand gestoken.

Misschien zelfs te veel voor Michel Der Zakarian. Ik zou niet beleefd zijn, maar het maakt me ‘stoer’ tegen de coach van Montpellier. Ze zeggen dat we een vies toernooi hebben, te veel niet-zo-goede dingen. Als we een speler als hij kunnen binnenhalen, is dat buitengewoon. We zullen ervan genieten. Niettemin vermaakte zijn reactie verslaggevers, minstens zoveel als de valse spanning die Christoph Galtier achterliet.

Galtaire’s uitnodiging aan Mr. Messi

De coach van Nice grapte: ik denk dat Messi in Frankrijk zal zijn, maar ik weet niet zeker of hij naar PSG zal verhuizen. Ik had er een clubeigenaar over. Virginia, de communicatiedirecteur, zei me niets te zeggen. Toen werd de Franse kampioen serieus voor de groet Meneer Messi wie wil het? De stadions zijn vol, want het zou een groot voorrecht zijn om hem te zien spelen en daar moeten we van profiteren . Het probleem is dat de Argentijn niet iedereen tevreden zal stellen.

READ  Spelers die in de buurt kwamen van matchfixing, de FFF dient een klacht in

Zijn tegenstanders zullen misschien spijt krijgen van zijn komst. Vandaar de noodzaak voor trainers om oplossingen te vinden om dit te voorkomen. Maar voorlopig wil Christophe Plessier er liever niet aan denken. Er is mij gevraagd hoe ik dit moet doen. We spelen met ze op 22 december, en ik heb tijd om mijn hoofd te breken! Niet veel mensen slaagden erin zijn plannen te dwarsbomen , merkte de technicus uit Lorient op, semi-dodelijk. Terwijl Claude Puel, PSG wordt niet als onverslaanbaar beschouwd.

Paul en Balance uit Paris Saint-Germain

Het probleem is om voor een zeker evenwicht in het team te zorgen, want als je zo’n speler hebt, krijg je er geen vijf of zes omdat je een balans moet vinden, waarschuwde de coach van AS Saint-Etienne. Maar dit is niet van mij. Het is aan Mauricio Pochettino om de juiste formule te vinden om Messi, Neymar en Kylian Mbappé op één lijn te brengen zonder zijn team in gevaar te brengen.

Loopt PSG volgens jou het risico het evenwicht te verliezen met Lionel Messi? Voel je vrij om te reageren en te discussiëren in de omgeving Voeg een reactie toe