Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Francesco Farioli na nederlaag van Nice tegen Monaco: 'Ze waren bang'

Francesco Farioli na nederlaag van Nice tegen Monaco: 'Ze waren bang'

“Hoe voel je je na deze nederlaag?
Ik wil mijn team feliciteren dat een wedstrijd op hoog niveau heeft gespeeld. Daarna moet gezegd worden dat Monaco gedurende de hele wedstrijd veel tijd heeft gewonnen. Ze waren bang. Maar we waren nooit bang voor een kwaliteitsconcurrent. Zelfs als we minder geluk hadden, kregen we vijf of zes kansen om te scoren.

Wat vindt u van de uitzetting van Dante (54)?
Ik heb de foto's nog eens gezien. Iedereen zal hier een mening over hebben. Maar het is niet mijn rol om dit of dat te beoordelen.

“Het enige negatieve was het resultaat. Al het andere was erg goed. Dit zal ons in de toekomst helpen.”

Moeten we de boel kalmeren bij 2-2?
In bepaalde situaties hadden we problemen met het lezen van het spel. Het ontbrak ons ​​aan bestuur en management. De wedstrijd was van zeer hoog niveau. De jongens wilden deze wedstrijd winnen en wij waren fysiek beter. Ik heb nergens spijt van.

Hoe beoordeelt u de prestatie van Ivan Gisand?
Dit is weer een zeer succesvolle wedstrijd van hem. Hij is er fysiek, tactisch en technisch nooit overheen gekomen. Het is duidelijk dat hij vooruitgang nodig heeft, hij weet op welke gebieden. Bravo voor hem. »