Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: De familie Hidalgo geeft geld terug aan Al-Khelaifi

Paris Saint-Germain: De familie Hidalgo geeft geld terug aan Al-Khelaifi

Ik behaalde een masterdiploma in internationaal recht en aan het einde van mijn universitaire carrière besefte ik dat het belangrijk was om me te ontwikkelen op een gebied dat ik waardeerde. Van de ene op de andere dag besloot ik een einde te maken aan de droom van mijn ouders, die mij zagen als een toekomstige advocaat, om de kost te verdienen met mijn passie: sport. Sindsdien heb ik transferperiodes en sportnieuws besproken, in een poging de lezers zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Het besluit van Nasser Al-Khelaifi om het Parc des Princes te verlaten leidde tot onrust bij de burgemeester van Parijs. Na Pierre Rabdan reageerde een ander parlementslid, Emmanuel Gregoire, op de voorzitter van het OM en riep op tot hervatting van de dialoog in een poging een snelle oplossing te vinden.

Zou Paris Saint-Germain aan de vooravond van historische verandering kunnen staan? Aanwezig in Prinsenpark Sinds 1974 wilde de Parijse regering verhuizen nadat de nieuwe Anne Hidalgo weigerde het gebouw te verkopen. “ Het is heel gemakkelijk om te zeggen nu het stadion niet meer te koop is. We weten wat we willen, we hebben jaren verspild met proberen het park te kopen. Dat is het, we willen verder van het park! » Nasser Al-Khulaifi antwoordde. Het management overweegt verschillende opties, waaronder de mogelijkheid om te vertrekken naar… Montaigne le Bretonno.

“Paris Saint-Germain zal het Parc des Princes nooit verlaten.”

Eerste plaatsvervanger van de gemeenteraad van Parijs, Emmanuel Gregoire Antwoord aan de baas Paris Saint Germain. Het antwoord is duidelijk. “Paris Saint-Germain zal het Parc des Princes nooit verlaten. We hebben dingen te zeggen tegen Paris Saint-Germain en we willen niet langer via de pers communiceren.” Het werd aangekondigd tijdens de inauguratieAdidas Arena En in de commentaren meldde hij van rechts naar links. De confrontatie tussen de twee partijen gaat door. De situatie begint vermoeiend te worden Pierre Rabdan.

READ  Het visum voor Novak Djokovic, die het land moet verlaten, is ingetrokken

De gemeenteraad van Parijs wil het management van Paris Saint-Germain ontmoeten

De loco-burgemeester van Parijs, belast met sport, de voormalige rugbyspeler, riep op tot hervatting van de dialoog om een ​​einde te maken aan dit conflict. “We moeten elkaar ontmoeten, de tijd is verstreken, we moeten onze positie veranderen, niemand mag gegijzeld worden. We willen hetzelfde als wat we van de fans willen, we willen dat PSG in het Parc des Princes blijft. Dit is de plek waar de club werd opgericht, groeide en schreef geschiedenis.” Projectie Rabdan Deze zondag. Het valt nog te bezien of het hoger beroep ooit zal worden behandeld Paris Saint Germain.