Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foto – Koningin Máxima der Nederlanden schittert in een totaal gouden look

Foto – Koningin Máxima der Nederlanden schittert in een totaal gouden look

Nieuwe officiële release van Koningin Máxima der Nederlanden. Nadat hij 10 dagen geleden naar Geleen was gegaan om het industriepark Chemelot en het Brightlands Chemelot-complex te bezoeken, ging de Staat nu donderdag 14 maart naar De Vasim (Nijmegen) om een ​​nationale conferentie over economische circulariteit bij te wonen.

Bij deze gelegenheid zag de vrouw van koning Willem-Alexander van Nederland er absoluut schitterend uit. De moeder van prinsessen Katharina-Amalia, Alexia en Ariane viel inderdaad op in een Natan Couture-outfit die niet onopgemerkt bleef: een met goud omwikkeld lijfje gecombineerd met een bronzen midirok met riempjes. Om haar look compleet te maken, heeft de recente drager van schelpoorbellen van Prada gekozen voor geel suède Gianvito Rossi pumps, allemaal afgewerkt met een camelkleurige jas met riem van het merk Max Mara. Toch blijft Nederland een koningin, zoals ze in haar publieke optredens bewijst.

FOTO'S – Maxima uit Nederland: De evolutie van haar stijl in 25 looks.

Koningin Máxima omarmt een belangrijke trend die te zien was tijdens de New York Fashion Week

© Dana Press / Bestimage

Maxima uit Nederland is een echte fashionista met een speelse stijl en is niet de laatste die de allernieuwste trends en andere populaire silhouetten volgt. Hier is opnieuw het bewijs sinds de soeverein het overnam.Kameel-razernij“, een beweging die we vorige maand zagen opbloeien tijdens de New York Fashion Week.

Tijdens deze fashionweek in de Big Apple werd deze kleur unaniem erkend door de sterren: Melanie Laurent speelde de all-over monochrome look-kaart tijdens de Michael Kors-modeshow, Diane Kruger, Anna Wintour, Olivia Palermo en Alexa Chung op hun beurt. , kozen ervoor om hun silhouetten te accentueren met een jas in bruintinten. Een kleur die meteen een chique touch aan je look toevoegt…

READ  Varkens voorkomen dat vliegtuigen in botsing komen met vogels

FOTO'S – Maxima uit Nederland: De evolutie van haar stijl in 25 looks.

Fotocredit: Dana Press / Bestimage