Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geluidsoverlast gekoppeld aan het pedaal: Nederland stopt

Geluidsoverlast gekoppeld aan het pedaal: Nederland stopt

Geconfronteerd met de Patel-explosie in het land, heeft de Nederland Besloten om de discipline voort te zetten. Deze keer valt Nederland aan Oprichting van nieuwe centra.

daar KNLTDe Nederlandse Tennis- en Padelbond, onder leiding van het Nederlands Olympisch Comité NOC*NSF – verantwoordelijk voor richtlijnen voor de sportinfrastructuur van het land – heeft vastgesteld dat het geluidsniveau tijdens padelwedstrijden niet excessief mag zijn. 91dB Voor nieuw gecreëerde buitenruimtes.

Hierna moesten zowel de ontwerpers van de paddlebanen als de clubeigenaren zich aanpassen. Maar nu moeten leiders aan iets anders denken: De locatie van hun centrum. Nu hebben we een plek nodig waar de clubs zich bevinden Minimaal 100 meter van huizen. En in sommige gebieden kan dit aantal stijgen 160 meter verderop.

nxpadel

Deze regel wordt nog lang niet toegepast in andere landen waar het pedaal al goed ingeburgerd is. Veel clubs bevinden zich in de centra van steden en het zou erg moeilijk zijn om op veel plaatsen zo'n standaard te implementeren… Nederland is niet bang Leiders zullen dus gedwongen worden hun terrein zorgvuldig te kiezen. Wie weet worden ze gevolgd…

Sterker nog, in Frankrijk, in de regio Toulouse Bokage-meer Juist het plan om een ​​padelclub op te richten veroorzaakte de woede van de omwonenden. Deze laatsten maken zich zorgen over de geluidsoverlast die de campus zal veroorzaken Minder dan 30 meter van huizen.

In dit dispuut over de bouw van het centrum werd door tegenstanders van het project een nieuwe Nederlandse wet op tafel gelegd. We zullen nu zien of ze hun zaak zullen winnen of dat Frankrijk nog niet klaar is voor een dergelijke verandering…