Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foot PSG – PSG-sterren, Galtier andere getuige in OM

De nieuwe coach van Paris Saint-Germain, Christophe Galtier, zal het ego van zijn sterren moeten managen. Maar voor Javier Clemente, die hem aanstelde als assistent bij Olympique de Marseille, zal de Franse coach het op dit vlak niet moeilijk hebben.

Wees gerust tijdens zijn presentatie aan de pers op dinsdag, Christoph Galtaire wordt nog steeds op de hoek verwacht. kijkers Paris Saint Germain Hij zal vooral de autoriteit van de nieuwe coach in de gaten houden, die voor het eerst in zijn carrière het ego van de sterren zal moeten managen. Niets is onoverkomelijk volgens Javier Clemente, die in 2000 de Franse assistent was bij Olympique de Marseille.

Hij was al een jongen met veel temperamentDenk aan de Spanjaard in Marca-kolommen. In feite moesten twee spelers worden gescheiden en hij schudde zijn hand niet. Ik had de leiding over de tactiek, maar het hielp me om te zien wie er in dat team zat. “Voor Javier Clemente hebben de Fransen dus de persoonlijkheid om een ​​Parijse kleedkamer te runnen.” Ik denk niet dat, als dat zo was, het ongedisciplineerd of respectloos zou zijn, ongeacht de speler, stel je je voor?. Ik denk niet dat hij deze problemen zou hebben, maar als ze bestonden, had Kristoff genoeg persoonlijkheid om ze op te lossen. »

OM heeft hem die kans nooit gegeven.

In mijn tijd was hij al een jongen die het goed met de jongens kon vinden. Hij heeft me veel geholpen en zijn aanwezigheid was zeer positiefzei Javier Clemente, er ook van overtuigd dat de inwoner van Marseille niet zou lijden onder zijn vermogen bij de rivaal. Ik denk dat Christophe het goed zal doen in deze nieuwe fase. Dat hij uit Marseille komt, zal geen effect hebben, omdat onder meer OM hem niet de kans heeft gegeven die PSG hem nu geeft. De Parijse supporters lijken in ieder geval niet tegen zijn benoeming te zijn.

READ  Transfers: Antoine Griezmann (Barcelona) heeft mogelijk een exit-voucher om de ondertekening van Lionel Messi te vergemakkelijken