Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Persbericht van Bruno Fievet – Girondins

Persbericht van Bruno Fievet – Girondins

Na de opmerkingen van Guillaume Doryati op de WeGirondins Talk van gisteravond, waar hij sprak over de discussies tussen Gérard Lopez en Bruno Fievet, wil de zakenman graag reageren. Stuur ons een persbericht.

© Sportpictogrammen

Bruno Fievet persbericht:

Na wat er gisteravond werd gezegd in Talk on WebGirondins door Guillaume Duriatti, wil ik een paar details corrigeren.

Als het waar is dat we contact hebben opgenomen met Fortress en een maand voordat de DNCG werd aangenomen geen antwoord hadden, dan was het contact dat we hadden met Gérard Lopez volgens wat ik eerder had aangekondigd. Dat wil zeggen, de toegestane tijd om geld naar de DNCG te brengen was erg kort.

Bovendien was er geenszins de wens van Gerard Lopez om geen financiële steun te aanvaarden voor de doorgang naar de DNCG. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit soort transacties lang is en onderhevig aan veel discussie. Dit was niet mogelijk in zo’n korte periode van 10 dagen tussen twee DNCG-bezoeken.

Ik bevestig dat €40 miljoen volledig werd bijgedragen door externe investeerders. Ik heb Gerard Lopez een leningsovereenkomst, een rentebrief en een financiële garantie van de bank voor het genoemde bedrag voorgelegd.

Het was een kwestie van weer afspreken met Gerard Lopez na het passeren van de DNCG om te kijken hoe ik de club financieel en organisatorisch kon helpen. Ik hoop een positief resultaat te behalen voor CNOSF, zodat Girondins zijn plaats in de Ligue 2 volgend seizoen kan behouden.”

Je vindt het interview van Guillaume Duriatti in de onderstaande video:

READ  Het circuit werd verboden en de Grand Prix van Nederland dreigde

iframes worden niet ondersteund door deze browser