Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foot OM – OM: Marseille schittert, Gilles Favard vernietigt Sampaoli

Zondagavond begon de ploeg van Jorge Sampaoli perfect aan hun eerste seizoen in de Ligue 1 met een overwinning op Montpellier (2-3).

In de eerste helft begon het slecht voor Olympique de Marseille, dat in de wedstrijd met 2-0 had verloren. na de pauze, Dimitri Payet-collega’s slaagden erin de zaken om te draaien En hij won uiteindelijk logisch. Veel overwinningen zijn te danken aan Jorge Sampaoli, die erin slaagde Grinta bij zijn spelers te brengen, evenals een heel speciale tactiek in 3-4-3. Maar in de groep van La Chaîne L’Equipe mag men op Gilles Favard niet vertrouwen om ook maar de geringste eer te bewijzen aan de Argentijnse coach op Olympique de Marseille. Omdat adviseur Avond teamSampaoli’s tactiek en speelprincipes hebben geen kans om te werken tegen teams die sterker en beter georganiseerd zijn dan Montpellier.

Jill Favard valt Sampaoli al aan

“Er is een storing in de ploeg waardoor ze een geweldig team zijn om naar te kijken. Nu moeten we ze zien spelen tegen andere spelers. Montpellier heeft enorme zwakheden getoond. Verleid door Sampaoli’s klauw? Maar ik heb geen Sampaoli-been gezien, ik’ “Ik heb absoluut gekke animaties gezien die niet te verslaan zijn. Het was voor een georganiseerd team. Ik weet dat ik zal worden verslagen, maar Montpellier was niet georganiseerd. “ Hij ontsloeg Gil Favard, die niets bijzonders van Jorge Sampaoli had gezien. Integendeel, de adviseur is van mening dat de tactiek van de voormalige bondscoach van Argentinië niet bestand is tegen sterkere tegenstanders. Marseille had zondagavond echter niet te maken met een promotieteam of een team onderaan het klassement omdat het dezelfde Montpellier en zijn vrouw Laborde-Delaurte waren die tegen het team van Jorge Sampaoli waren.

READ  De Belgen in het buitenland: Vertonghen en Benfica beginnen met uitzege, topscorer van Vertesijn met PSV Eindhoven in Supercopa.