Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foot OM – OM: Camara draait zijn nek voor deze transfergeruchten

Boubacar Camara, die is opgeroepen door Europese topclubs, zegt dat hij nog steeds gefocust was op het beëindigen van het seizoen bij OM voordat hij nadacht over zijn toekomst. De afwezigheid van de Champions League heeft geen invloed op zijn beslissing.

In een moeilijke economische situatie bereidt OM zich voor om aan het einde van het seizoen veel spelers te verliezen. Florian Tuvin moet op het einde van zijn contract de club verlaten, tenzij er een grote ommekeer komt. Geleende spelers zoals Pol Lirola, Leonardo Balerdi of Olivier Ntcham met een hoge koopoptie zullen niet zeker blijven, net als Arkadiusz Milik, die de grote namen in de Serie A aanspreekt. Eindelijk, items met een hoge marktwaarde zoals Valentin Rongier, Doug Calita Car Vooral Boubacar Camara kan worden opgeofferd om de financiën van de club in evenwicht te brengen. Dat laatste was juist donderdag op een persconferentie. Terwijl Jorge Sampaoli zei dat hij hoopte zijn speler te behouden, was de grootste zorg meer zeker over zijn toekomst, en ontkende zelfs een ontmoeting tussen zijn zaakwaarnemer en de Olympiade-leiders.

« helemaal niet. Dat gezegd hebbende, ik blijf gefocust voor het einde van het seizoen. Dan vragen we ons allemaal af en denken we erover na. Inderdaad, ik wil het seizoen graag afmaken. 5 cruciale wedstrijden bleven over. Dan zit ik deze zomer en denk aan de rest. Het is het sportproject dat mij kan overtuigen (om te blijven) dat ik nu bijna vier jaar professional ben. Ik heb hier alles geleefd. Ik denk dat het het sportproject is dat mij de beslissingen zal laten nemen “International Hope heeft aangekondigd, het is al duidelijk een verschuiving naar een nieuwe uitdaging.

READ  Gino Meder, winnaar van de zesde etappe van de Giro, Attila Walther neemt de generaal over

De Champions League is niet doorslaggevend

Nog steeds in de race om zich te kwalificeren voor de volgende Europa League, viel OM echter volledig in de UEFA Champions League, 16 punten achter AS Monaco en derde in de L1. De afwezigheid van C1 zou echter geen doorslaggevend element zijn voor Boubacar Camara. « Helemaal niet, want ik denk dat de Champions League, kijkend naar dit seizoen, we wisten dat we dat niet zouden gaan doen. We hebben vier teams die we de laatste 5 wedstrijden niet kunnen zien. Dit is voor mij geen probleem om een ​​nieuw contract te ondertekenen De 21-jarige zei. Ondanks de speciale genegenheid van zijn coachclub lijkt het erop dat Boubacar Camara al heeft besloten om Marseille volgend seizoen te verlaten.