Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De president van Barcelona doorbreekt de stilte en neemt stelling!

De president van Barcelona doorbreekt de stilte en neemt stelling!

Op weg naar ons WK Real Madrid, Barcelona: Top 10 spelers aan het einde van hun decennium in La Liga

Barcelona heeft hier nog niet op gereageerd, het is nu voorbij. Tijdens een bezoek aan het Barcelona Open tennistoernooi op donderdag werd Joan Laporta gevraagd naar de positie van Barcelona in het Premier League-project. De voorzitter van de Blaugrana kon deze netelige kwestie niet vermijden en gaf zijn eerste reactie, terwijl de Catalaanse club nog steeds tot de clubs behoort in de speciale competitie.

Het elfde wereldwijde nummer 339 is hier beschikbaar

Laporta’s reactie op de Premier League

“We hebben een voorzichtige houding. Het is een noodzaak, maar het laatste woord zal bij socios zijn. De grote clubs zorgen voor veel middelen en we moeten ons respect uitspreken voor de financiële verdeling. De Premier League moet aantrekkelijk zijn, gebaseerd op concurrentie. over sportverdienste. Wij verdedigers van de nationale competities en we staan ​​open voor een dialoog Open met de UEFA. We hebben meer middelen nodig om er een grote show van te maken. Ik denk dat er een deal komt. Er komt een deal. Er is druk uitgeoefend op bepaalde clubs, maar het voorstel is er nog. We doen erg grote investeringen, de salarissen zijn erg hoog en met al deze overwegingen moet rekening worden gehouden, met de nodige aandacht voor de sportieve verdiensten, ” legt Joan Laporta uit in een microfoon van de Spaanse kanaal. TV3. De woorden die de volgende dag komen, zijn die van Alexander Ceferin. Gisteren leek de voorzitter van de UEFA echter het standpunt van Barcelona over dit project te verduidelijken, aangezien de overeenkomsten werden geratificeerd onder leiding van Bartomeu (Laporta werd op 7 maart gekozen).

READ  Paris Saint-Germain: komst van Mbappé, reactie van Real Madrid in de kleedkamer!