Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

FIFA Wereldbeker 2022 – Benzema en Deschamps zijn doodsbang, beschuldigen!

Als de TF1-documentaire gewijd aan de reis van het Franse team door het WK 2022 niets onthulde over het vertrek van Karim Benzema, gaan er nog steeds stemmen rond over wat er nog over is van de grote puinhoop.

Binnen 72 uur komt alles in Beans mislukte liefdesverhaal in een stroomversnellingFranse nationale ploeg En Karim Benzema. Want terwijl de fans van de Tricolor de reis van de Blues in Qatar vierden, ondanks de nederlaag van Didier Deschamps en zijn spelers in een inmiddels legendarische finale tegen Argentiniรซ, kondigde de Ballon d’Or via sociale netwerken aan er onmiddellijk een einde aan te maken. internationale carriรจre. Een brutale en onvermijdelijk trieste beslissing voor een getalenteerde speler die alles won met Real Madrid. En ook al waren sommigen nog steeds verrast door de manier van communiceren van Benzema, er is enige informatie naar voren gekomen over wat zou hebben geleid tot de woede van de Madrid-ster jegens de bondscoach en de Franse technische staf. KB9 zou zich vanaf het begin van de hergroepering zo het slachtoffer hebben gevoeld van een speciale en vooral ongunstige behandeling, dat de Blues er niets aan deden om het in Doha te houden.

Karim Benzema wordt niet behandeld zoals andere Franse spelers?

Hoewel de verschillen tussen de medische staf van The Blues en Real Madrid zijn genoemd in L’Equipe, heeft RMC andere informatie over wanneer het WK 2022 zal eindigen, voordat het zelfs maar begint, voor Karim Benzema, die niet ver van zijn mening denkt. Franse teamgenoten verdienden meer sympathie dan hij. ” Benzema was boos dat hij zo snel in beroep moest gaan. Didier Deschamps wilde zeker dat iedereen klaar was voor de eerste wedstrijd tegen Australiรซ, wat niet helemaal het geval was voor Raphael Varane, die pas vanaf de tweede wedstrijd tegen Denemarken speelde. Misschien had de Real Madrid-spits graag gezien dat de technische staf ook wat meer geduld met hem had. Toen hij zijn dijspieren verwondde, zei het personeel hem Doha onmiddellijk te verlaten. Dacht hij dat hij voor het einde van het WK zou kunnen terugkeren? Het is mogelijk Verklaart de media die geloven dat dit gevoel van ‘dubbele standaarden’ alles kapot heeft gemaakt en de 35-jarige misschien heeft aangezet om de Franse ploeg voorgoed te verlaten. Maar in Spanje hebben sommige andere versies.

In een zeer populaire show El Larguero In het Cadena Ser-stadion beweerden Spaanse journalisten dicht bij Real Madrid dat de blessure van Karim Benzema een voorwendsel was om hem uit te sluiten van het Franse nationale team voor de start van het WK 2022. Deschamps ziet Benzema niet in de verf. Hun relatie is verbroken en ik betwijfel of ze elkaar hebben gesproken sinds hij Doha verliet. Het begon in 2015 met de Valbuena-zaak (…) Karim Benzema was een vreemde eend in de bijt in deze Franse selectie. In Madrid is hij de aanvoerder van het team en is hij nooit uitgejouwd legt Javi uit Hiraiz, een journalist van Cadena Ser, terwijl zijn collega Manu Carreno er ook van overtuigd is dat de Franse coach de Ballon d’Or van 2022 niet echt in zijn groep wilde hebben om naar het WK te gaan. ” internationaal pensioen? Benzema gaat ervan uit dat Deschamps in het Franse team blijft. Als Zidane zou komen, zou het een heel andere zaak zijn voor de Franse spits. Didier Deschamps zei tegen zichzelf dat hij hem had moeten terugbellen, maar bij het minste probleem was hij van hem af. ยป

READ  Mbappรฉ werpt een veel groter financieel probleem op dan het probleem van Neymar in de controverse