Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florence, het vliegende land van de romantische editie

Florence, het vliegende land van de romantische editie

De sfeer in Florence op 17 mei 2017, tijdens de elfde etappe van de 100ste Ronde van Italië. Luc Benes/AFP

decadentie – Voor het eerst in zijn geschiedenis vertrekt de Grande Boucle vanuit Italië. Een esthetische en nostalgische reis voor 26e Vertrek vanuit het buitenland.

Aan het einde van het jaar, wanneer herinneringen worden gesorteerd en beslissingen worden genomen, duelleren de twee Jonas Vingaard en Tadej Pogacar wie heeft gehost Tour de France Thrones 2022 staat op de cover van het Gouden Boek van de Wielersport en het officiële boek van de Tour de France. Concurrentie is inderdaad te verwachten. Voor 2023 is alles klaar. Het jaar 2024 vervaagt. prachtige tekening. In Florence, in de prestigieuze setting van het Uffizi Museum, in de Vijfhonderd Zaal van het Palazzo Vecchio, onthulden de organisatoren van de Grande Boucle, tijdens een uitbundig gala dat live werd uitgezonden op RAI, deze woensdag het transalpiene drieluik (1dr Theater: Florence Rimini. 2e Etappe: Cesenatico Bologna; 3e Fase: Plaisance-Turijn), die 111 zal lancerene editie van 29 juni 2024.

De tour gaat dan live op de 26ee Een belangrijke afwijking van het buitenland in zijn geschiedenis (11e sinds 2007), zeventig jaar na de eerste, in 1954 in Amsterdam. De eerste komt uit Italië (na zes reizen vanuit Nederland, vijf vanuit België, vier vanuit Duitsland, twee vanuit Luxemburg…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 89% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  Het lichte vermoeden van de hoge knie van Zych