Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fietsen in de Eurozone – Fabio Jacobsen en Lorena Webbs verslaan eerste plaats voor Nederland in München

(Belga) Fabio Jacobsen en Lorena Webbs zullen de leidende troeven van Nederland zijn bij het wegwielrennen voor mannen en vrouwen op het EK wielrennen in München. Op de vlakke baan die in Beieren is ontworpen, zullen lopers en lopers profiteren van een selectie die tot hun dienst is ontworpen.

Koos Moerenhout koos voor de race van 14 augustus samen met Jacobsen, Gus van Emden, Danny van Poppel, Dan Hall, Niels Eckhoff, Pascal Einkorn, Jan Maas en Elmar Reynders. “Met dit sterke team kunnen we Fabio goed ondersteunen en willen we hem op de best mogelijke plaats zetten in de snelle race”, aldus Morinhout. Bij de rechtszaak op 17 augustus mikt Van Emden op de top tien. Coach Loes Gunnewijk is geselecteerd om samen met Wiebes, Ellen van Dijk, Riejanne Markus, Demi Vollering, Charlotte Kool, Floortje Mackaij, Jeanne Kurivar en Anouska Koster op 21 augustus te racen. Gunnewijk legt uit dat “Lorena Wiebes momenteel een van de snelste vrouwen in het peloton is. Tijdens de Women’s Tour de France won ze op deze manier twee etappes.” “We mikken op twee keer goud”, voegde ze eraan toe, verwijzend naar de ervaring van 17 augustus, waar de wereldkampioen in de discipline van Van Dijk ook favoriet zal zijn. Marcus zal ook aan de start staan ​​van de individuele inspanning tegen de klok. (Belga)

READ  Girondins Bordeaux. De club reageert (eindelijk) op beschuldigingen van racisme tegen Costil en Koscielny