Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Ronaldo wil niet langer wachten

Mercato: Ronaldo wil niet langer wachten

Cristiano Ronaldo wil Manchester United graag verlaten om zich bij een club aan te sluiten die zich kwalificeert voor de Champions League. Hij heeft haast om te vertrekken: de Portugese spits wil zijn situatie voor aanstaande zondag regelen. De timing is krap.

Ronaldo wil weg bij Manchester United

De wil van Cristiano Ronaldo is geldig: de Portugese spits wil Manchester United nog steeds verlaten om volgend seizoen in de Champions League te spelen. En volgens AS Daily wil hij de boel versnellen.

Vertrek verplicht voor zondag

Als hij sinds zijn terugkeer vorige week de training normaal hervat, nadat hij de start van de voorbereidingen had gemist, heeft de 37-jarige niet langer de leiding over Manchester. Zo beweren de Spaanse media dat CR7 MU wil verlaten voor de eerste wedstrijd van de Rode Duivels in de Premier League, komende zondag op Old Trafford, tegen Brighton.

Met minder dan een week van dit geluk is de kans klein dat de vijfpuntige gouden bal vóór deze datum vertrekt. Zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes doet al enkele weken onderzoek naar de grootste clubs van Europa om een ​​nieuwe basis voor hem te vinden, maar tevergeefs. Op dit moment heeft geen enkele club een voorstel ingediend bij de Lusitnian.

Napoli en Atletico zijn geïnteresseerd

Volgens de krant leiden de twee populairste circuits Napoli en Atlético Madrid, ondanks de ontkenningen van Madrid-president Enrique Cerezo. Colchoneros zou niet tegen de komst van Ronaldo zijn, maar het team dat wordt gecoacht door Diego Simeone moet verschillende verkopen doen om de Portugese superster te kunnen vastleggen.

READ  UEFA en spelers brengen hulde aan Eriksen

Alles wijst erop dat de oud-speler van Real Madrid eind volgende week Manchester blijft. En het is niet zeker dat we hem op het gras zullen zien als de wedstrijd begint tegen The Seagulls, want hij speelde zondag slechts 45 minuten tegen Rayo Vallecano (1-1), terwijl hij zich voorbereidde. Ronaldo werd bij rust gewisseld en verliet nog voor het einde van de wedstrijd het veld. Waardoor er duidelijk veel inkt vloeide in Engeland.

Denk je dat Ronaldo deze zomer Manchester United zal verlaten? Zo ja, waar zou hij dan heen gaan? Voel je vrij om te reageren en te discussiëren in de omgeving Voeg een reactie toe