Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Theodore sloeg het dossier van Alexis Sanchez om en duwde Melek eruit?

Mercato: Theodore sloeg het dossier van Alexis Sanchez om en duwde Melek eruit?

Lanceer doel! voetbalclub OM: De 10 grootste verkopen in de geschiedenis

Dit is ongetwijfeld de grote klap waar de OM-aanhangers op zaten te wachten. Behalve een vervelende last-minute verrassing: de Chileen Alexis Sanchez (Inter Milan, 33) zal Lombardije verlaten om zich bij Canberra te voegen, zoals hij met Pablo Longoria heeft afgesproken over de contouren van zijn toekomstige contract.

Volgens onze Mercato-specialist Ignazio Genuardi was het Igor Tudor die het spel in dit bestand veranderde. Als hij nu vastbesloten was om zich bij OM aan te sluiten, had Alexis Sanchez er aanvankelijk meer over nagedacht om naar La Liga te gaan (Bétis Sevilla, Villarreal zie Barça). De Kroaat wist de woorden te vinden om hem weg te houden van Spanje door zijn olympische project te verkopen.

Melek gedwongen te vertrekken om plaats te maken voor Sanchez?

Als de Italiaanse en Chileense media echter te optimistisch zijn over de komst van Sanchez in Marseille, moet de voormalige speler van Arsenal en Manchester United nog steeds instemmen met de Nerazzurri om zijn laatste contractjaar te beëindigen, die onlangs de 4,5 miljoen euro compensatie weigerde die hij had beloofd . Door Milaan om hun spullen in te pakken.

Nadat hij Alexis Sanchez een belangrijke rol in het OM had beloofd, zou de Chileen het leven van de aanvallers van het OM kunnen compliceren. Naast Bamba Dieng kan Arkadiusz Milik, die nog steeds het onderwerp is van interesse voor Borussia Dortmund en Juventus Turijn (en ook een onaantastbare droom voor FC Nantes van Valdemar Keita!) directer worden aangeduid als een exit.

Sanchez vervangt Melek bij OM?

Als Alexis Sanchez (Inter Milan) voor OM koos, was dat grotendeels te danken aan Igor Tudor, die hem een ​​sleutelplaats in het team beloofde. Met een domino-effect kan Arkadiusz Milik zijn koffers pakken…Juventus en Dortmund houden de wacht.