Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Explosie nabij Kovit-19 screeningcentrum

De bommenwerper sloeg kort na het middaguur toe voor een politiebureau in Noord-Holland, waarbij zeker drie mensen omkwamen.

Op woensdag 3 maart brak een explosie uit in de buurt van het Kovit-19-screeningcentrum zonder gewonden in Nederland, waar de instelling van een avondklok eind januari voor de meest gewelddadige onrust in decennia zorgde. Materiële schade ontstond toen een zelfgemaakt apparaat ontplofte in het Noord-Hollandse dorp Bowencarpel.

ikDe bommenwerper sloeg kort na 6.55 uur in de buurt van het screeningcentrum van de lokale volksgezondheidsdienst in Bowenkarspell. De ramen waren vernield, geen gewonden. De politie doet onderzoek. De omtrek is rond gebogenDat meldt de politie in een verklaring. Volgens de staatstelevisie NOS zijn mijnopruimingsdiensten ter plaatse gestuurd om te bepalen of de explosieven er nog zijn.

ikVoorlopig hebben we geen beperkingen opgeheven en kunnen we niets meer zeggen over de motieven, het onderzoek looptன்ன Menno Hortenberg, een woordvoerder van de politie Noord-Holland, vertelde AFP, de toevallige route vermijdend. Ambacht, “Een metalen voorwerp dat tussen een buis en een blikje zit»,Daar geplaatst en tot ontploffing gebracht nabij de gevel van het testcentrum“, Hij voegde toe.

Het incident vond afgelopen januari plaats in een gebied nabij de verbranding van een testcentrum in het dorp Urg in de provincie Flavond, toen een avondklok van kracht werd om de Govt-19-epidemie te bestrijden. Antivaccinatie heeft een lange traditie onder zogenaamde conservatieve protestanten.”BijbelgordelIn het midden van Nederland – de eerste rel die eind januari uitbrak en het landelijke vissersdorp bedekte.

READ  Nederland: vijf weken gevangenisstraf

De rellen, die het land dagenlang op zijn kop houden, zijn al tientallen jaren zeer hevig. Conflicten werden later geplunderd voor de strijdgroepen in veel steden, waaronder de Malwarepolitie Amsterdam en Rotterdam. Tientallen mensen werden gearresteerd.

De avondklok is van kracht van 21:00 uur tot 04:30 uur, in ieder geval tot 15 maart, voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog in Nederland. De epidemie heeft 15.649 mensen gedood in het land, met een bevolking van meer dan 17 miljoen. Sinds de vaccinatiecampagne op 6 januari begon, heeft de overheid meer dan 1,3 miljoen doses toegediend.