Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Europese Ponykampioenschappen: Duitsland leidt met ruime marge in dressuur / dressuur / sport / thuis

Als de Duitsers in 2019 de schijnwerpers van de Denen op dezelfde Poolse bodem hebben gestolen, blijft de waarheid zeer zeldzaam. Voordat ze aan de rechthoek begon, moest de formidabele Mannschaft haar 34 van de 42 mogelijke gouden medailles tellen sinds 1978, inclusief de 29 die ze won in de laatste 31 edities onder haar voormalige superstercoach Cornelia Endres! 2021 is geen uitzondering: het Duitse kwartet klom opnieuw naar de top van het podium en won de 35e gouden medaille.

Het Duitse nationale team toonde dit seizoen opnieuw een duidelijke superioriteit, wat suggereert dat het het mooiste metaal heeft op de Europese kampioenschappen. kiezen Heik Kemer Gisteren had een voorsprong van bijna 8 punten dankzij een paar zeer grote kalibers: Julie Sophie Schmitz-Heinen / Carlio Gaan En Antonia Bosch-Kfner / Kastanenhof Cockney Cracker. In de individuele rangschikking bezetten ze ook de eerste twee plaatsen, aangezien ze op iets meer dan 75% staan. Met het overlijden van Julie Sophie en Carlio Go staat de tijd stil. Het paar, dat al een trilogie heeft gecomponeerd op CDIP de Compiègne en drie podia op CDIOP Hagen, bood een vertoon van zowel lichtheid, dynamiek als precisie. De testikel van de 11-jarige, geleid door de 14-jarige Amazon, vertoont enorme bronnen en overeenkomsten – vooral in galm en amplitude – toen Assepoester 10 jaar geleden tot Europees kampioen in de single werd gekroond. Hij is de zoon van het uitzonderlijke Welshe veulen Konstantin uit een moeder Feltmayr (Cinderella of Constantin’s Cross x Donnerhall). Honden zijn geen katten!

De 16-jarige Antonia Busch-Kovner heeft ervaring achter haar: ze toerde drie jaar door het FEI-circuit en vertegenwoordigde haar land in Strzegom in 2019 met Daily Pleasure WE. Twee jaar geleden begon ze haar partner Kastanienhof Cockney Cracker (FS Cracker Jack x FS no worries) uit te brengen op CDIP. De Chestnut-hengst, met waanzinnige uitstraling, is gefokt in een Duits ras dat gespecialiseerd is in discipline (de hengst Timo Coldewey, ook in Strzegom, wiens vrouw, Julia, zeer goed afstudeert en een ‘ras’ veulen is). Dus ging Cockney Cracker door naar het circuit van de kleine pony’s (Warndorf Finals werd ook gevolgd door Carlio Joe, die in zijn tijd als derde eindigde in de 5-jarige finale), en bleef zich vervolgens voorbereiden op een spraakmakende uitleentijd aan een ander Daily Pleasure, met als doel deze zomer het EK te starten. Ondanks een licht gebrek aan tempo aan het begin van de eerste diagonaal in de middelste draf en de tweede bocht in een stap die vloeiender had kunnen zijn, bevestigde de hengst zijn plaats in de keuze.

READ  Programma kampioenschap handbal voor dames

Rose Oatley en Daddy Moon, onverslaanbaar

Deze morgen, Antonia Roth en de hengst Dagelijks plezier wij (Vandaar) De voormalige pony van Antonia Busch-Kovner kwam op het toneel en steeg op: 78,114% of bijna 3 punten meer dan hun landgenoten! Het paar, vorig jaar Europees teamkampioen in Pilisjászfalu, heeft niet dezelfde gevoelens als de twee eerder genoemde, maar hun prestaties zijn erg subtiel. in de mal! Met deze vooruitgang behaalde Mannschaft een overwinning nog voordat zijn laatste tandem voorbij was Rose Oatley En wat is uitzonderlijk? papa ma. Wat kan ik zeggen over Roos? Het gaat over de toekomst. Ze kon het goed vinden met het eerste team twee jaar geleden, ze was pas 12, en ze doet al wonderen. Met de toegevoegde volwassenheid en duidelijke medeplichtigheid die ze uitstraalt in het zadel van haar 11-jarige Palomino’s korhoen, is ze bijna ontembaar. Hij heeft nog twee seizoenen in de ring! Daarom won Duitsland voordat hun laatste patroon was verstreken, wat de punten opdreef. Oordeel zelf: 82,629%, het record in deze twee dagen en de eerste plaats in het enkelspel! Het team van Heik Kemer won (236.172 punten), 14,45 punten voorsprong op Denemarken en 17,74 punten op Nederland. We groeten het cv van de beste Deense cartridge Sophia Pugh Opel Jorgensen Geassocieerd met de drievoudig Europees kampioen van 2019 Adriano B. : mooi en daalde op 77,914%.

Tiende plaats voor Franse jeugd

franse kanten, Susan Camus geassocieerd met de nieuwe Nederlandse bossen Oscar En Anna Dupuis Bilardi aan de teugels shampooGisteren, hun herstelplaats. Ze zijn allebei een paar maanden geleden begonnen met de Pony Grands Prix – hoewel Anna meer ervaring heeft met het vertegenwoordigen van Frankrijk op de Europese kinderkampioenschappen in Boedapest. Ze kregen een score van 67,143% en 65,2%. Een heel mooi en eervol herstel voor Susan, zonder grote fouten en een ingewikkelder begin van herstel voor Anna, ontsierd door een fout na de eerste stop, beginnend met galop en niet in draf. Het is een penalty, maar de rest van het herstel voldoet aan wat het dit seizoen heeft opgeleverd. Stella Briand (Ook in de kinderarena voor haar laatste associatie met de hengst PFS Onder de snelle dekking) En Blanche Carré Pistollet in het zadel Maak indruk op Kid Herboard Ik ben vandaag de arena ingegaan. De eerste pakt 66,714% en de tweede de Franse kampioen is veelbelovend 69,857%. Het komt zelden voor dat Franse paren zo’n resultaat behalen in het herstel van dit team en als het paar zo doorgaat, is het onwaarschijnlijk dat ze Kür op zondag ter sprake zullen brengen. Hiervoor zal het nodig zijn om zich te kwalificeren aan het einde van de individuele recuperatie die voor morgen en zaterdag staat gepland. Ondertussen staat het Franse nationale team op de tiende plaats van de dertien, met een totaalscore van 67,90% (203,714 punten). 68% was een van de doelen, en we komen dichterbij!

READ  PSG: Met Sergio Ramos tegen Augsburg?

Om de volledige resultaten te vinden, Klik hier.

Pauline Bernochon