Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: Riolo activeert de Mbappe-verbinding!

Laat meer zien…

In de marge van de presentatie van Lionel Messi op woensdag zette Paris Saint-Germain-president Nasser Al-Khalifa de spits Kylian Mbappé (22 jaar, één L1-wedstrijd dit seizoen), onder contract tot juni 2022, onder druk voor zijn toekomst (kijk hier). Voor RMC-radioconsulent Daniel Riolo moet de Franse international zich afvragen in zijn bericht.

“Mbappe is al maanden in de bush. Hij bereidt zijn ‘come’ al maanden voor! Het resultaat? PSG-fans zijn zijn aarzeling zat. Franse fans kijken weg. Misschien zal hij het land onverschillig verlaten. Mbappe wil vertrekken Sinds enkele maanden werd hij verward met Leonardo en vroeg hij zijn vertrek, een soort illusoire toestand van in de club blijven, zoals de beroemde rekrutering die de taak had moeten aankunnen, of op zijn ‘top’. plan, als je wilt vertrekken, zeg het dan! In de ‘zinloze com’ heeft Mbappé onder grote druk gestaan ​​van zijn baas tijdens het introduceren van Messi, je wilt een goede rekruut, je bezit het. Wat doe je nu? (.. .) Mbappé vreet aan zijn ego”, schamperde Riolo.

40.144 keer lezen – Geschreven door Damien da Silva op 08/12/2021 om 12:21 uurREAD  Mercato | Mercato-Paris Saint-Germain: Griezmann, Coutinho ... Barcelona is klaar voor alles voor Neymar!