Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain, Real Madrid – Mercato: Riolo doet een verzoek aan Mbappe

Lancering echter! Voetbalclub Paris Saint-Germain: Top 10 doelpuntenmakers in de geschiedenis

De verbinding van Mbappé is mislukt, aldus Daniel Riolo. Terwijl Nasser Al-Khelaifi gebruik maakte van het aanbod van Lionel Messi om een ​​bericht naar Mbappé te sturen: “Kylian Parisi. Hij zei publiekelijk dat hij een competitief team wilde. Daar is hij denk ik. Er is geen excuus om iets anders te doen. Dan te blijven nu.” Daniel Riolo reageerde niet.

De adviseur van RMC Sport heeft vooral kritiek geuit op de “corrupte” communicatie van de Franse spits en wil nu dat hij zijn stilzwijgen verbreekt. “Hij legt daar veel druk op Mbappé, nietwaar? Eigenlijk is het aan hem om te zeggen dat hij wil vertrekken. Hij gaat ervan uit. Anders zou Messi nog steeds blij reageren op de komst van Messi, heb ik dat gemist? tegelijkertijd kwam Mbappé in de problemen. Met verrotte communicatie. Het hebben van adviseurs en advocaten om daar te komen, eerlijk gezegd, het is waardeloos…” – woorden geschreven door Maxifoot. Maar dat is niet alles, de pers voegde er ook aan toe dat “het ook een bewijs is dat de grillen van het genre ‘ik wil een groot team, ik hou niet van DS, je moet het eruit schoppen’ en beledigingen, geen push. En dat deze zijn meestal pretenties of leugens.’ niet. geval te volgen.

Riolo valt Mbappé aan

Terwijl Nasser Al-Khelaifi profiteerde van de presentatie van Lionel Messi om een ​​bericht naar Mbappé te sturen, reageerde Daniel Riolo niet, en vooral de RMC Sport-adviseur bekritiseerde de “corrupte” communicatie van de Franse spits, en hoopt nu eruit te komen ervan. Stilte.