Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er zijn geen Fransen meer op Roland Garros na het uitschakelen van Hugo Gaston tegen Holger Ron

Er zijn geen Fransen meer op Roland Garros na het uitschakelen van Hugo Gaston tegen Holger Ron

Het was weer een van de blues en kortstondige Hugo Gaston, zaterdag in Downtown, voor de avondsessie. Zoals vaak het geval is, nam de Fransman in 1u55 af en toe geweldige schoten voordat hij op bepaalde punten volledig ontspoorde, waarbij hij bij tal van gelegenheden profiteerde van vallende schoten. Het moet gezegd worden dat hij bij Holger Rune een cliënt tegenkwam, niet al te onhandig in deze oefening. De Deen, die de laatste Franse speler nog in de race liet vallen, neemt het in de achtste finales op tegen de Griek Stefanos Tsitsipas.

Ongeïnspireerd, in tegenstelling tot zijn eerste twee runs op Roland’s oker, verloor Hugo Gaston zaterdag zijn magie op Central. Overweldigd door dit veld, aangezien de wind de balbanen in de eerste set vaak verstoorde, was de Fransman erg inconsistent in de eerste set (40 minuten), bijna net zo laat als de laat in de Champions League-finale.

Ron is te sterk, Gaston is te onhandig

Hoewel er hier en daar een paar flitsen waren, en een paar aas (waaronder een met 134 km/u), was de tweede set identiek aan de eerste. Ron (40), brutaler, ook veel sterker, ondersteund op pijnlijke plekken. Toulouse, vaak overweldigd door gedachten, probeerde de dia’s te variëren en foto’s te laten vallen wanneer hij in moeilijkheden verkeerde, maar maakte te veel niet-dwingende fouten om te hopen de dingen te kunnen veranderen.

READ  "Het zal niet gebeuren in Poissy", gaf de voormalige burgemeester van de stad toe dat PSG niet in de stad Yvelines zou spelen.

In de derde set verliepen de wedstrijden, Gaston maakte excentrieke trappen en fouten (5-1). Afgezien van een break zonder voortzetting, konden de Fransen (74) niets doen toen hij de Deen doorstuurde voor de wedstrijd. Op zijn tweede punt in de wedstrijd was de Deen ondanks de steun van Central onaangedaan en draaide hij de kans om. Het was even voor 23.00 uur in Parijs en de laatste Franse speler was net van het hoofdtoernooi verdwenen.