Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

L’Expression: Sport – een mijlpaal voor Algerijnen

De coach van het nationale voetbalelftal onder-23 (onder 23 jaar), Noureddine Ould Ali, gaf aan dat het Maurice Revello-toernooi (voorheen Tourneau de Toulon/Frankrijk), gepland van 29 mei tot 12 juni, een “voorronde” zal vormen. met Kijk naar de komende deadlines. “De lijst met spelers die aan dit toernooi zullen deelnemen is officieel vastgesteld. Het Toulon-toernooi zal een voorbereidende fase zijn voor de komende deadlines en we zullen er alles aan doen om Algerije goed te vertegenwoordigen”, zei Ould Ali op de nationale radiogolven. -23 speelde deze week twee vriendschappelijke wedstrijden tegen zijn Palestijnse evenknie in het 5 juli Stadion in Algiers, wat leidde tot twee overwinningen: 3-1 en 2-0. Door deze dubbele confrontatie konden we vooral de kwaliteit van de spelers meten omdat sommige elementen die in het buitenland speelden niet bij ons konden komen”, voegde hij eraan toe om te verduidelijken. : “De spelers in deze selectie zijn eigenlijk onder-21 en zullen over twee jaar onder-23 zijn.” Noureddine Ould Ali deed dat wel niet voorbijgaan aan de oproep van de clubs tot een betere samenwerking ten voordele van het nationale team. Hij concludeerde: “We geven de spelers de mogelijkheid om op selectieniveau hun kwaliteiten te laten zien. Tegelijkertijd moeten de clubs samenwerken door hun spelers buiten de FIFA-kalender tot onze beschikking.” In het Toulon-toernooi spelen de Algerijnen samen met Colombia, Japan en de Comoren in Groep C. De Groenen beginnen de competitie op 31 mei tegen Japan, voordat ze op 3 juni tegenover Colombia staan, daarna de eilanden van Maan op 6 juni Naast de wedstrijd in Toulon bereidt het U-23-team zich voor op de kwalificatiewedstrijden voor de African Cup of Nations 2023, waarvan de eerste ronde zal plaatsvinden van 19-27 september. De laatste fase vindt plaats van 2 tot en met 26 november 2023 in een nader te bepalen land. Het toernooi is een kwalificatiewedstrijd voor de JO-2024 Olympische Spelen in Parijs.

READ  Justin Murad de held in 4 uur 12

Spelers zijn gebeld
keepers: Ridouane Machau (Unie van Bel Abbas), Teddy Bolhindi (OGC Nice / Frankrijk)

Verdedigers: Mohamed Azzi (Belouizdad jeugd), Fares Nashat Jabri (JS Kabylie), Abdallah Bendouma (Verenigde Arabische Emiraten), Chemseddine Bekouche (Belouizdad), Reda Med Amin Benchaa (Dijon / Frankrijk), Naim Lidouni (Clermont Foot 63 / Frankrijk), Joachim Kada (Olympique Marseille / Frankrijk), Abdelhamid Drees (NC Magra)

– Omgevingen: Akram Bouras (Chab Belouizdad), Yassine Tetraoui (Paradou), Cyril Khater (Lyon La Duchere / Frankrijk), Nassim Benaissa (OGC Nice / Frankrijk), Julius Blaache (Clermont Foot 63 / Frankrijk), Mohamed Islam Belkheir (middenvelder) . Belouizdad)

Scheepvaartagenten: Anis Hajji Moussa (Lens RC / Frankrijk), Camille Negli (De Graafschap / Nederland), Massinissa Knight Salem (JS Kabylie), Adil Boulbina (Paradou), Yannis Jarmoush (Montpellier HSC / Frankrijk), Moncef Bekrar (ES Setif).

RS