Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er was al een staking begonnen in Galtier voordat de wedstrijden werden hervat

De elfde wereld begon Uitgesloten: Jonathan Klaus’ “Kleine Broer” Interview!

Nu het WK nadert en veel spelers van Paris Saint-Germain betrokken zijn bij de zoektocht naar de wereldtitel, bereidt de club uit de hoofdstad zich voor om aan het einde van het jaar terug te keren naar het veld, met de eerste ontmoeting op 28 december tegen Straatsburg.

Achillespeeszweer

daarvoor bijeenkomen, Volgens het team lijkt de deelname van Presnel Kimpembe erg onzeker. Kimpembe trok zich terug uit het WK en heeft nog steeds een achillespeesprobleem dat hij opliep tijdens de training voordat hij de Blues verzamelde. Kimpembe zag ook een ander peesprobleem opduiken.

Kimpembe, die van de internationale pauze gebruik maakte om zich te laten behandelen in Qatar, in de Aspetar-kliniek in Doha, is sindsdien teruggekeerd naar Parijs, waar hij een rehabilitatieprogramma volgt. Maar het team houdt vol dat het “zeer onwaarschijnlijk” is om Kimpembe in 2022 weer op het veld te zien. teleurstelling.

Samenvatten

Paris Saint-Germain-coach Christophe Galtier weet dat hij het misschien zonder een van zijn managers moet doen voor de eerste officiële wedstrijden van de Parijzenaars. Eigenlijk mocht Presnel Kimpembe die het WK moest opgeven niet op tijd worden ingeleverd.

READ  Het enorme bedrag dat LOSC van Botman mag eisen