Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een verrassende club komt in werking op Marco Verratti

Een verrassende club komt in werking op Marco Verratti

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Waar zal Marco Verratti spelen als de zomerse transferperiode afloopt? Het is moeilijk te zeggen, maar één ding is zeker, het zal waarschijnlijk ver van het Parc des Princes verwijderd zijn. Al enkele weken wordt de Italiaan door PSG wat naar de uitgang geduwd. Luis Campos en Luis Enrique hadden hem tijdens die befaamde meeting waar ook Neymar aanwezig was opmerkelijk genoeg meegedeeld dat hij geen deel uitmaakte van de plannen van de club voor het boekjaar 2023/2024.

Sindsdien staat de speler die in Pescara trainde centraal in veel geruchten. Zo werd Atlético Madrid gepresenteerd als een serieuze kanshebber, maar Colchoneros zette niet door. Daarna kwam Saoedi-Arabië aan de macht en had Marco Verratti al een overeenkomst gesloten met Al-Ahly. Eindelijk, op zondag, was er sprake van een zeer grote interesse van Al Arabi in Qatar…

lezen
De vreemde reden achter de aarzeling van Real Madrid tegenover Kylian Mbappé

interesse die niet terugkeert naar vandaag …

En nu is er een nieuwe club verschenen. volgens De dagelijkse spiegelManchester United overweegt nu serieus de mogelijkheid om een ​​aanvallende middenvelder over de Alpen te lanceren. De Mancunians willen na verschillende vertrekken, zoals het vertrek van Fred en Sabitzer, hun middenveld versterken, zodat de Rode Duivels aan het einde van de transferperiode een bod kunnen uitbrengen.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

De outlet legt uit dat de Premier League-club in het verleden al geïnteresseerd was in de diensten van de Italiaan, maar dat die interesse nooit tot stand kwam via een officieel bod. Vooral omdat Jose Mourinho hem een ​​veto uitsprak toen hij op de bank zat op Old Trafford. Naar verluidt vraagt ​​Paris Saint-Germain in dit geval om een ​​bedrag van ongeveer 50 miljoen euro. Een behoorlijk behoorlijk bedrag voor een Engelse griezel.

READ  Algemeen, Favoriet, Land... Het draait allemaal om competitie

kroeg. de
updaten