Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Van der Poel bij Regenboog

Van der Poel bij Regenboog

Twee weken na haar succes in Glasgow droeg Mathieu van der Poel voor het eerst de regenboogtrui in het criterium van Etten-Leur, net als Lotte Kopecky, die afgelopen weekend werd gekroond in de wegwedstrijd voor vrouwen.

Hij verwende zondag het publiek op het Criterion Etten-Leur! Ter gelegenheid van de in Zuid-Holland georganiseerde race, Mathieu van der Poel trok voor het eerst de regenboogtrui aan. De renner van Team Alpecin-Deceuninck, die in Glasgow in stijl tot wereldkampioen werd gekroond, heeft bevestigd dat hij geen naweeën heeft van de val die hij vorig weekend opliep bij de start van de Mountain Bike Worlds Olympische afstandsrace.

Hoewel de sportieve kwestie niet de prioriteit had, aarzelde Julian Alaphilippe’s opvolger Wormco Evenpoel op de lijst van winnaars van het wereldkampioenschap niet om te pronken met de trui, maar ook met de korte broek die wit zou hebben gewild als zwart vaak wordt gebruikt naast de regenboogtrui. De kleinzoon van Raymond Poulidor presenteerde ook een fiets versierd in de kleuren van de trui van de wereldkampioen, als aanvulling op de uitrusting om het succes in de straten van Glasgow te vieren. De overwinning ontging hem echter toen Fabio Jacobsen een kleine groepssprint pakte voor wereldkampioen Jordi Meeus.

Van der Poel aarzelt over zijn programma

Na deze eerste wedstrijd liet Mathieu van der Pol twijfels bestaan ​​over zijn programma voor de komende weken, hij is het die niet meedoet aan de Vuelta nadat hij afgelopen juli voor het eerst de Tour de France uitreed. ” In eerste instantie was ik niet van plan om zo snel weer te gaan trainen, maar nu ga ik weer rijden en kijken hoe het gaat.Hij nam verklaringen van het Nederlandstalige Belgische dagblad in vertrouwen Druk op Nieuwsblad. Op basis hiervan nemen wij een besluit. Ik zou ook graag mee willen doen aan de trialwedstrijd voor de Olympische Spelen in Parijs eind september. Dus ik blijf sowieso trainen. Bovendien loop ik liever omdat ik me goed voel. »

READ  'Hij is een stille kracht, kapitein': met Varane vindt hij de verdediging van de Blues complexer tegen Denemarken

Lotte Kopecky maakte ook van de gelegenheid gebruik om de regenboogtrui te onthullen die ze tot eind september 2024 zal dragen en de aankomende werelden die in Zürich worden gehouden. De Belg was niet aanwezig in het laatste peloton want het was Demi Vollering, de gele Tour de France-trui op de schouders, die alleen won voor Lorena Whips en Wim van Embel.