Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een prestatie van Dembele laat de Blaugranas rijden!

De elfde wereld is begonnen Exclusief: Ronaldo, Ben Arfa, Lassana Diarra … Elfde droom van Hannibal Mejbri!

Voormalige Franse Ligue 1-spelers vieren feest in Camp Nou. Barcelona treft dinsdagavond Celta Vigo in een poging om de tweede positie in de Spaanse competitie te consolideren. Het zijn echter de bezoekers die deze meeting het beste starten en de eerste kansen krijgen. En Iago Aspas was er dicht bij om zijn team de score te laten openen, eerst door een geweldige pass te geven aan Galhardo (11) voordat hij onhandig was voor Ter Stegen (14).

Eindelijk kwam de verlossing van Ousmane Dembele. Het Franse paviljoen had een echt festival aan de rechterkant, waarbij twee tegenstanders werden uitgeschakeld, een met een subliem bruggetje om zich terug te trekken te midden van gevangengenomen Memphis Depay (30). Aan het einde van de eerste helft verdubbelde Pierre-Emerick Aubameyang de voorsprong van Blaugrana (44).

samenvatten

Barcelona gaat in de tweede helft door tegen Celta Vigo namens de 36e speeldag van de Spaanse competitie. Memphis Depay opende de score voor de Catalanen na een technisch hoogstandje van Ousmane Dembele. Pierre-Emerick Aubameyang verdubbelde de voorsprong.