Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een nieuwe ontwikkeling in het Kalita Car-bestand!

Terwijl West Ham een ​​bod van € 14 miljoen stuurde om de Italiaanse mediadiensten van Duje Caleta-Car te beveiligen calcium pillen Vandaag vertelt hij ons dat Olympique de Marseille het voorstel zou hebben afgewezen…

Na verschillende aankomsten op alle lijnen, proberen de leiders van Olympique de Marseille nu contant geld binnen te halen. En er verschijnt een lijst met enkele van de ongewenste spelers, namelijk Benedetto, Radungic en dus Kalita Carr.

Gisteren meldde L’Equipe dat het Londense West Ham-team een ​​transferaanbod naar Olympique de Marseille heeft gestuurd. Dat laatste kan oplopen tot 14 miljoen euro, met 3 miljoen beloningen. De Italiaanse website Calcio In Pillole heeft echter slecht nieuws over de onderhandelingen.

Een breedte die OM te laag vindt?

Lees ook: OM: Longoria onthult haar geheim op deze (reeds) succesvolle transferwindow!Sterker nog, volgens de informatie van de Turkse journalist Ekrem Konur, de correspondent van Calcio en Bilol, zou de directie van het OM het bod van 14 + 3 miljoen euro hebben afgewezen. De leiders willen met de deal minimaal 20 miljoen euro terugkrijgen.

In staat: 91

Sinds zijn aankomst op Olympique de Marseille in de zomer van 2018, heeft de Kroatische internationale verdediger Doug Kalita Carr de OM-trui 91 keer gedragen in alle competities. Hij scoorde drie doelpunten.

READ  Manchester City valt ten koste van Aston Villa en laat de derde plaats over aan de concurrent