Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een heel grappig cadeau van rummy tot de blues voor de euro

Ter herinnering aan een onvergetelijke nacht in Rusland heeft Adil Rami besloten een heel speciaal geschenk te sturen naar de 26 Blues die dit jaar aan het EK deelnemen (11 juni – 11 juli).

Het is een verhaal dat in 2018 veel ophef veroorzaakte. Volgens Adil Rami zal deze kleine knipoog naar een van de belangrijkste verhalen van de zegevierende campagne in Rusland ook mensen aan het lachen maken, “maar het is vooral goed gesproken.” in de show de bovenkant van de voet, deze dinsdag in RMC, onthulde wereldkampioen Adil Rami een beetje dwaasheid met betrekking tot het geschenk dat hij op het punt staat te geven aan de Blues die de Euro zullen spelen (11 juni – 11 juli), “om goede golven te sturen en hen te bedanken”.

Verwijzing naar het “spookjagers”-incident.

Hij glimlachte, “Het is een kleine knipoog, ze zullen het binnen een paar dagen ontvangen. Nou, het zal je aan het lachen maken, maar het zal mensen aanzetten om privé te praten.” Toen liet de verdediger, onder druk van het showplateau, eindelijk los: “Ik heb ze 26 kleine persoonlijke brandblussers gegeven, elk hun eigen. Ik wilde ze dit cadeau heel graag geven.” Het was de beroemde brandblusser die de nacht van de Blues bewoog na hun overwinning op Argentinië in de Ronde van 16 van het WK 2018.

Istrië Ghostbusters Brandblusser-incidentEn de Dat het hotel midden in de nacht moest worden ontruimd, had grote gevolgen kunnen hebben voor de nieuwe wereldkampioen. Zelfs Adel Rami gaf toe dat hij bang was om uit de Blues gezet te worden. Toen hij op de set aankwam, draaide Didier Deschamps zijn hielen om en draaide zich om, nadat hij zijn spelers een goede nacht had gewenst. Adel Rami was ervan overtuigd dat zijn laatste uur in het Franse nationale team was aangebroken. Maar de volgende dag zou Deschamps hem verwelkomen voor het ontbijt door te zeggen: “O, brandweerman, hoe gaat het met je?” De ring naar de spelers bleef een mooi en zeer goed moment voor het WK in Rusland.

READ  Sarah Debrietz arriveert bij Leon, wat komt in de buurt om Katuto te vervangen?