Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Arsène Wenger Euro Voorspellingen

Op vrijdag 11 juni begint het langverwachte EK met een hoogwaardig affiche: Italië – Turkije. Maar nu is het tijd om de mogelijke uiteindelijke winnaar te voorspellen. Arsene Wenger heeft zijn nieuwste droombox onthuld.

Voetbalfans aan het begin van de weg voorafgaand aan de start van het EK 2020, dat aanstaande vrijdag ingaat. Van alle kanten worden er verwachtingen gewekt voor de topscorer in de competitie en ook voor de mogelijke winnaar van het EK. Legendarische voormalig Arsenal-coach Arsene Wenger speelde een voorspellingsspel op een microfoon RMC SportZonder tong in de wang. Voor iemand die 22 jaar in de kleuren van de Gunners heeft doorgebracht, is het briefje eenvoudig. De grote kanshebber voor de titel is niemand minder dan Frankrijk.

“OhWe weten dat we het potentieel hebben, We weten dat we erg favoriet zijn en dat er maar heel weinig teams zijn die hetzelfde potentieel hebben als Team Frankrijk. We zijn al wereldkampioen بطل Dus we weten dat we kunnen winnen. Het maakt ons erg gunstig voor de euro. “

De favorieten, het Franse elftal speelt dinsdagavond zijn laatste opwarmwedstrijd tegen Bulgarije. Verzamelen om 21.10 uur.

Wat als Frankrijk er niet in slaagt?

Alleen Arsène Wenger stopt niet bij een simpel briefje waarin hij de verdiensten van het Franse team prees, en citeert vervolgens de landen die volgens hem de wereldkampioenen van 2018 kunnen omverwerpen:

» Maar tegelijkertijd zijn er een paar tegenstanders die niet over het hoofd mogen worden gezien. Vooral in Midden-Europa waar Misschien België, Engeland, Nederland. »

Ongeacht wat men zou kunnen denken, heeft de expert gesproken door misschien Portugal of Italië weg te laten, nog steeds in een hallucinante reeks van 27 ongeslagen wedstrijden. Voetbalexperts, in je games!

READ  Jean-Michel Aulas maakt de kleur van de transferwindow bekend

Lees ook:Benzema botst met DorasoBenzema, de evolutie van Giroud!Benzema? Giroud bracht zichzelf tot God