Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Olivier Giroud boos na zijn verlenging!

Wederom een ​​korte periode tijdens het seizoen vooral onder Thomas TuchelEn de Olivier Giroud Hij wilde vrijuit vertrekken Chelsea. Het vorige contract van Montpellier liep deze zomer af en hij is dit seizoen niet erg beslissend geweest, afgezien van de Champions League. Giroud kon profiteren van zijn zeldzame ambtstermijn om zichzelf te laten zien in de ogen van Europa en in het bijzonder met zijn indrukwekkende viertaktmotoren in C1 tegen Sevilla.

De Frans international paste echter niet bij de kleine kaarten van zijn coach en overwoog ergens anders heen te gaan om meer speeltijd te krijgen.

tenzij Chelsea Olivier Giroud verlengen met een extra seizoen, in feite kan een clausule in het contract van de registrar worden geactiveerd. Een onbegrijpelijk verlengstuk van de Franse wereldkampioen, zoals hij op het punt stond te bereiken Milaan AC Zodra zijn contract deze zomer afloopt, West Ham Hij was ook geïnteresseerd in de speler. Volgens L’Equipe zouden de Fransen erg teleurgesteld zijn met deze beslissing en logischerwijs met zijn leiders moeten overleggen om zijn ongenoegen te uiten en zo een transfer aan te vragen, die hij gratis zou hebben achtergelaten. Een zeer slechte zet die hij maakte in de blues-trend.

READ  Rudi Garcia (OL) na winst in Monaco: 'Vurige wens om op het podium te eindigen'