Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florentine’s openhartige antwoord op Donnarumma’s dossier

Onze WK-aftrap Top 10 spelers aan het einde van hun contract in de Italiaanse competitie

De transferwindow baart Paris Saint-Germain op alle niveaus zorgen. Naast het Wijnaldum-gerucht, in het verificatieproces, voorspelden de laatste geruchten de komst van Gianluigi Donnarumma, de voormalige doelman van Milaan, naar Paris Saint-Germain. Zonder enig contract vertegenwoordigt de Italiaanse jongeling een gouden kans op de keepersmarkt, die Paris Saint-Germain snel greep.

In afwachting van een mogelijke verhuizing van de 22-jarige naar de hoofdstad, sprak een van zijn landgenoten bij de Italiaanse selectie over de interesse van de Parijzenaars in hem.

Florentijnse mening over het gerucht van Donnarumma

Begin diavoorstelling
Franse competitie: Topscorers voor het seizoen 2020-2021
+12

Gianluigi DonnarummaAfbeelding tegoed – sportpictogram

Alessandro Florenzi, die dinsdag aanwezig was op een persconferentie, reageerde op geruchten dat Gianluigi Donnarumma naar Paris Saint-Germain was gestuurd: “Niemand hoeft Gianluigi te adviseren. Het is zijn leven, hij neemt zijn beslissingen.” Hij zal kiezen wat hij denkt dat het beste is voor zijn toekomst. “Tegelijkertijd vertrouwde de Italiaanse rechtsback op zijn avontuur in Parijs, dat de club aan het einde van zijn huurperiode dit seizoen niet mag voortzetten:” Over PSG kan ik zeggen dat ik dit seizoen veel heb geleerd. Ik ging de kleedkamer van grote persoonlijkheden binnen. Ik ben een betere speler en ik weet dat ik een sterke speler ben.

READ  Equipe de France - EdF: Frankrijk is het slachtoffer van VAR-fraude!