Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Aantrekkelijk aanbod van Real Madrid klaar om naar Mbappé te gaan!

Onze WK-aftrap CIES: Top 10 meest waardevolle aanvallers

Zondagavond nam Nasser Al-Khelaifi, in de gelederen van het team, een stevig standpunt in in de Kylian Mbappe-zaak. “Kylian blijft in Parijs, we zullen hem nooit verkopen en hij zal hem nooit verlaten” Als PSG niet sterk in het dossier lijkt te staan, probeert de hoofdstadclub toch alle vertrekdeuren te sluiten.

Het elfde wereldwijde nummer 341. is hier beschikbaar available

75 miljoen naast Varane Mbappé?

Wat Real Madrid betreft, het lijkt erop dat we de boodschap goed begrepen zien sinds gisteren AS duidelijk maakte dat de regering van Madrid voorlopig ontslag heeft genomen in dit dossier. Maar dat weerhoudt de Merengue-club er niet van om achter de schermen te werken, met name vertrouwend op het standpunt van Kylian Mbappé die het dossier kan openen.

Zelfs Madrid’s Defensa Central bevestigde gisteren dat een bod van Real Madrid op Mbappé inderdaad klaar was. Een bod dat Paris Saint-Germain zou kunnen interesseren omdat het 75 miljoen euro zou bedragen naast Raphael Varane, die vervolgens naar Parijs zou komen. Hoewel Real Madrid niet bereid zou zijn meer dan 100 miljoen euro in contanten in kas te zetten, zou de zaak van Varane een echte aanwinst zijn.

READ  Mbappé, het enorme contract aangeboden door Paris Saint-Germain