Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Duitsland domineert de lucht tijdens de Wereldkampioenschappen windsurfen op de luchthaven Montlaucon-Geret

Het Duitse volkslied werd op zaterdag 21 augustus vaak herhaald op de luchthaven Montlawson-Gerrett, in de stad Lebode (Kreuz). Drie keer, om precies te zijn, van de vier mogelijke kansen. Met mooi weer (eindelijk) in Lépaud verzamelen luchtvaartenthousiastelingen zich ‘s ochtends voor de slotceremonie van het Wereldkampioenschap windsurfen. Verschillende toestellen werden geïnstalleerd, klaar om de baan op te gaan, bezoekers aarzelden niet om voor de foto te gaan staan, om een ​​mooie herinnering te bewaren.

Uiteindelijk wint Duitsland.

Zweefvliegtuig, voetbal, hetzelfde gevecht… Alleen Sebastian Kawa, de Poolse piloot, wist een gouden medaille van de Duitsers te stelen. Het was op een afstand van 15 meter, met het “meest geavanceerde” vliegtuig, volgens de organisator van de wedstrijd, Beatrice de Renal. Sebastian Kawa verslaat landgenoot Lukasz Grabowski en de Australiër Matthew Skater, die zal kunnen proberen het beter te doen op de volgende wereldkampioenschappen, thuis, in 2023.

Wat de andere races betreft, heeft het Duitse dashboard zijn wet bepaald. Uwe Wallig en Simon Schroeder wonnen respectievelijk de ‘Club’ en ‘Regular’ evenementen. Logisch dat het team “Mannschaft” de eerste plaats in het ploegenklassement monopoliseerde en Nederland en Polen achter zich liet.

Ontvang onze gepersonaliseerde Terre de Sports e-mailnieuwsbrief en vind elke maandag nieuws en resultaten voor uw favoriete sporten.

NL { “path”: “mini-themeatic-Registration”, “theme”: “MT_Sports_Multisports”, “accessCode”: “14000579”, “allowGCS”: “true”, “bodyClass”: “ripo_generic”, “ContextLevel”: “KEEP_ALL”, “filterKeywords”: “1 | 11 | 1903 | 1957 | 17117”, “template”: “generic”, “hasEssentiel”: “true”, “articleid”: “4000579”, “idArticlesList”: “4000579 ” “,” departmentid “:” 242 “,” zoneid “:” 12823 “,” Keywords “:” 1 | 11 | 1903 | 1957 | 17117 “,” premium “:” true “,” pubs “:” banniere_haute | Article “,” site “:” MT “,” subDomain “:” www “,” urlTitle “:” germany-reigns-in-the-air-at-the-world-glider-al-aerodrome-Championship -de- montlucon -gewijzigd “}

READ  Anna van der Bregen wil eindigen met apotheose

Simon Schroeder, de winnaar van het recordevenement, pronkt met zijn trofee.

excellent Welke invloed had het weer op de windsurfcompetitie?

Trots van de regio

Voorafgaand aan de prijsuitreiking verzamelde de menigte zich rond Beatriz de Renal, de organisator, om de dank van de aanwezige gekozen functionarissen te horen. Mooie mensen, in het Frans en het Engels, maakten om beurten de vreugde van het ontvangen van zo’n evenement in de omgeving:

” je spreekt (spreken) Alleen in het Frans voor mij. We boden logistieke ondersteuning en reikten prijzen uit aan de winnaars: de lokale houten torens van Saint-Genest Favoriet. »

Jean-Pierre Guerin (Vice-voorzitter van de Montluçon Society)

Tot slot, voordat ze vertrokken, vroegen de organisatoren de toeschouwers om zich om te draaien om te genieten van de acrobatiek in muziek. op de deuntjes ik leef voor haarDe gekozen piloot maakte van de lucht zijn schilderij, dat hij met zijn rook schilderde.

excellent De Fransen waren ambitieus thuis voor deze wereld van zweefvliegtuigen

Tekst en foto’s: Jules Roman