The Belgians Abroad: The Arch of Elliot Matazzo en Monaco, net als Lucbakio en Boyata met Hertha Berlin

liga

In Italië maakte Zinho Vanheusden zijn Serie A-debuut bij Genua tegen zijn club Inter op de openingsdag van de Serie A. Vanheusden verliet Standard aan het begin van dit seizoen, overgenomen door Inter en uitgeleend aan Genoa. De Interrists gingen niet in detail, wonnen met 4-0, titelverdediger Zenho Vanheusden speelde de hele wedstrijd.

Eredivisie

In Engeland wonnen Brighton en Leandro Trossard op de tweede dag van het toernooi met 2-0 van Watford en Christian Capacile.

Zowel bij de start kwam Trossard in de 71e minuut naar buiten terwijl Capasil de hele wedstrijd speelde. Beide goals (van Duffy en Mopay) vielen in de eerste helft.

Bundesliga

Hertha Berlin verloor zaterdag thuis met 1-2 ondanks het doelpunt van Lukbakio. De spits was aanwezig in de wedstrijd, net als Dedrick Boyata in de Berlijnse ploeg. Koningin Castells speelde de hele wedstrijd voor Wolfsburg terwijl Sebastian Bornau op de bank bleef. Dedrick Boyata miste de eerste ontmoeting in het kampioenschap vanwege een spierblessure en was al aanwezig als starter voor de tweede wedstrijd van het seizoen van Hertha BSC. De verdediger werd in de 84e minuut vervangen door Torunariga en de verdediger kon de tweede opeenvolgende nederlaag van zijn team niet voorkomen, ondanks de penalty van Lucbakio in het uurdoel, en ondanks dit doelpunt zullen de teamgenoten van Coen Castells hun krachten bundelen door te scoren twee doelen. laatste kwartier. Het winnende doelpunt werd in de 88e minuut gescoord door oud-Anderlecht-speler Lukas Nmica.

Van zijn kant verloor Borussia Dortmund met 2-1 in Freiburg. De Yellows en Blacks zijn ontkend Thomas Meunier en Thorgan Hazard met enkelblessures. Alleen Axel Witsel verscheen in de ploeg … in het centrum van de verdediging! De vorige standaard werd in de 79e minuut vervangen.

READ  🎙 ASSE - Angers: alle reacties na de overwinning van de Groenen!

Armenië Bielefeld, voormalig Moskronois-team Nathan de Medina, kwam in de 66e minuut binnen en rapporteerde een punt van zijn trip naar de weide van Greiter Fuerth (1-1).

Competitie 1

Monaco verloor thuis met 0-2 op de derde speeldag van de Franse Ligue 1. Elliot Matazzo nam niet deel aan de vergadering. Na hun nederlaag bij Lorient vorige week, volgden de spelers van FC Monaco zaterdag met een tweede achtereenvolgende nederlaag tegen RC Lens.

Voormalig Anderlechtoa hielp Elliot Matazzo van de bank in de verse tegenslag van zijn team. De doelpunten van de noordelijke club, Ignatius Ganago (51) en Simon Banza, scoorden in blessuretijd.

In het algemeen klassement staat Monegasques na drie wedstrijden momenteel 17e met 1 punt, terwijl Lens 4e is met 5 eenheden.

liga

In Spanje startte Landry Dimata met Espanyol die namens de tweede dag van het Spaans kampioenschap met 0-0 gelijkspeelde tegen Villarreal. Dimata werd in de 67e minuut uitgeschakeld. In Nederland verloor RKC Walwik, waar hij alleen tussen de Belgen speelde, titelverdediger Thierry Lotonda (die in de eerste helft werd gewisseld) voor de tweede dag van de Eredivisie. in Heerenveen (3-2) zaten Adewi, Augustegens en Daniels de hele wedstrijd op de bank.

Luchtapparaat

Aan de PSV-kant waar Yorbi Vertisen aan de rust in het spel kwam, won PSV Eindhoven duidelijk met 4-1 (eerste helft: 2-0) van Kambur.

Sparta Rotterdam met Michael Helen deelde de hele wedstrijd 1 op 1 tegen Heracles toen Noah Fadega, Lucas Schofs en Ismail Azawi op de bank begonnen. Fadega kreeg in blessuretijd een gele kaart en Al-Azzawi ging in de 68e minuut op voorsprong.

READ  Kylian Mbappé: 'Ik wil de Spelen van 2024 in Parijs meemaken'