Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christian Kwame arriveert in Anderlecht van Fiorentina

Christian Kwame Volgend seizoen speelt hij bij Sporting Anderlecht. De Ivoriaanse spits van Fiorentina komt voor een jaar op huurbasis en versterkt de Brusselse aanvalssector.

Kwame, nu 23, is in de jeugd door Sassuolo, Prato en Inter gepasseerd en onthulde zichzelf met Ciutadella in de Serie B voordat hij zijn Serie A-debuut maakte in een Genoa-shirt. Daarna werd hij gekocht door Fiorentina en kreeg hij meer moeilijkheden, met name door een gescheurde knieband die hem maandenlang van de grond hield.

Na zijn ervaring op het hoogste niveau – 89 wedstrijden, 11 doelpunten – begint de Ivoriaanse international aan een nieuw avontuur.

De manier van spelen van de coach moet goed voor me zijn

“Ik ben heel blij dat ik dit seizoen voor Anderlecht kan spelen”, bekend gemaakt Christian Kwame Toen hij bij Nerbed aankwam. “De speelstijl van de coach moet goed bij me passen. Ik kwam bij een team dat al veel kwaliteiten heeft en ik hoop de fans zo snel mogelijk op het veld te kunnen begroeten.”

De deal werd ook verwelkomd door de sportief directeur van Moves City, Peter Verbeke. ‘Cristian is een jonge spits die al veel ervaring heeft’, leg uit Verbeek.

“Hij combineert kracht en snelheid, kwaliteiten die we wilden toevoegen aan onze kern. Zijn komst zou ons in staat moeten stellen om ons scorend vermogen te verbeteren. Joshua ZirkzeeOok Christian koos bewust voor RSC Anderlecht als een belangrijke stap in zijn verdere sportieve ontwikkeling. Deze overtuiging was belangrijk in onze keuze om het christendom te brengen.”

READ  FIFA 22 onthult de lijst met de beste spelers (Renard op het podium)