Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Redenen om Santamaria te ondertekenen

Stade Rennes kreeg deze zomer een klap met de terugkeer van Baptiste Santamaria. De middenvelder van Rennes heeft zich opengesteld na zijn succesvolle debuut bij zijn nieuwe club in de Europa League.

Waarom koos Baptiste Santamaria voor Stade Rennais

Stade Rennes heeft een belangrijke stap gezet richting kwalificatie voor de komende Europa League-conferentie. Rennes won donderdag (2-0) van de Noor Rosenborg in de heenwedstrijd van de play-offrondes van de competitie. Deze bijeenkomst was met name de eerste die Baptiste Santamaria. De middenvelder werd deze zomer door de SRFC gerekruteerd uit Fribourg. De voormalige middenvelder van Angers SCO presenteerde vrijdag zijn keuze om lid te worden van de Brighton-club. Volgens zijn transferverklaringen zei de 26-jarige middenvelder op een persconferentie: het team.

Santamaria heeft een sterk verlangen naar haar toekomst

Als hij maar één seizoen in de Bundesliga heeft gespeeld, gelooft Baptiste Santamaria dat hij “fysiek vooruitgang heeft geboekt in Duitsland omdat spelers over het algemeen groter en sterker zijn”. De nieuwe middenvelder bij Rennes droomt vooral van Blues. “Team France zit in mijn achterhoofd, maar dit vereist een eersteklas individuele en teamprestatie. We zullen er tegen die tijd weer over praten”, kondigde de nieuwe nummer 8 van Regenen. Ter herinnering: de inwoner van Saint-Doulchard werd voor € 14 miljoen overgeplaatst van Fribourg voor SRFC. Hij scoorde vier seizoenen, tot 2024 bij Rouge et Noir.

READ  Engeland danst alleen op het verrassingsbal voor de gasten